Piculjan 830
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Piculjan 830
Pozdravljeni
Zanima me vaše mnenje glede tege čolna -ga mogoče kdo pozna ?
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=147641
Zanima me vaše mnenje glede tege čolna -ga mogoče kdo pozna ?
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=147641
Nazadnje spremenil MarijanR, dne Sr Mar 06, 2013 04:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Yanmar je špica motor, je pa vprašanje kateri motorji so tukaj notri... Verjetno so 4 valjniki iz serije LH (160 HP ali 200 HP ali 240 HP), ki so tako nesramno dobri, da so jih hoteli ukinit, jih nadomestiti z novimi BY2 (BMW), pa so proizvajalci pritisnili s tako močjo, da motor še vedno obstaja... Edina slabost tega motorja je, da je pač malo glasnejši... Stara šola diesel motorjev in 4 valjnik pač ne dajo najbolj mirnega teka. Vse ostalo pa ZAKON!
Je pa možno, da so kateri drugi Yanmari notri... Povprašaj lastnika naj ti pove oznako motorja ali pa vsaj natančno moč, pa bomo hitro videli za katere stroje gre...
LP
Je pa možno, da so kateri drugi Yanmari notri... Povprašaj lastnika naj ti pove oznako motorja ali pa vsaj natančno moč, pa bomo hitro videli za katere stroje gre...
LP
Pičuljani so sicer klasična hrvaška oblikovalska šola, ampak izdelani so pa dobro. Nisem še videl hrvaškega čolna, ki bi bil bolje izdelan in dodelan v detajlih. Tudi okrog opreme se mi zdi, da nima smisla dvomit. Za elektriko vem, da so "krivi" pri Štumpflu-Schrack iz Slovenj Gradca.
Po moje so to edini hrvaški čolni, ki se glede dodelanosti lahko postavijo ob bok večini renomiranim proizvajalcem ne glede od kje prihajajo.
Po moje so to edini hrvaški čolni, ki se glede dodelanosti lahko postavijo ob bok večini renomiranim proizvajalcem ne glede od kje prihajajo.
MarijanR napisal/-a:vili napisal/-a:Marjan zdravo
Kaj kupuješ drugo barko. To pa je res prava stvar.
L.P.
Je, je toda barko kupuje kolega, jaz sem samo ...![]()
Sam zaenkrat otajam na šestih metrih in starem volvotu![]()
![]()
![]()
Sašo, če boš v ponedeljek doma, se kaj oglasim na krajšo debato.
Super Marjan,se vidiva.
L.P.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta