Pozdravljeni morjeplovci!
Zanima me, če kod pozna ali kaj ve o temle čolnu:
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=148612
drugi oglas, ampak isti čoln
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=151055
Verjetno je še najbolj vprašljiv vgrajeni motor volvo penta 160 D 3, ker je ta serija veljala za problematično.
Hvala in lep pozdrav!
Beneteau antares 7
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
No, no. Saj niso kar vsi D3 za v smeti. Če je delal brez težav 150 ur, potem bo tudi naprej.
Plovilo se mi zdi super in tudi izbira motorja je prava.
Mislim, da so bili problemi predvsem v "podhranjenih konfiguracijah", ko so bili lastniki primorani tiščati zadevo skoraj do konca, da so sploh lahko glisirali.
Po slikah sodeč je zadeva privezana v Kopru. Poprosi morjeplovca s tam, da ti sporoči registracijo in boš prišel tako do podatkov o lastništvu.
Lp
Plovilo se mi zdi super in tudi izbira motorja je prava.
Mislim, da so bili problemi predvsem v "podhranjenih konfiguracijah", ko so bili lastniki primorani tiščati zadevo skoraj do konca, da so sploh lahko glisirali.
Po slikah sodeč je zadeva privezana v Kopru. Poprosi morjeplovca s tam, da ti sporoči registracijo in boš prišel tako do podatkov o lastništvu.
Lp
Barko sem videl in preveril podatke o lastništvu, tako da to ne bi smel biti problem.
Zanimalo me je (in me še), če slučajno kdo pozna zgodovino barke.
Prav tako bi me zanimalo, ča ima kdo kakšne izkušnje s takšno barko.
Glede motorja pa upam, da je tako kot si zapisal. Zadržanost je pač posledica dejstva, da so forumi vključno s tem polni problemov s temi motorji.
Bi pa motor verjetno bilo dobro priključiti na tester. Ga imajo samo uredni servisi?
Ima kdo kakšen predlog za serviserja?
Zanimalo me je (in me še), če slučajno kdo pozna zgodovino barke.
Prav tako bi me zanimalo, ča ima kdo kakšne izkušnje s takšno barko.
Glede motorja pa upam, da je tako kot si zapisal. Zadržanost je pač posledica dejstva, da so forumi vključno s tem polni problemov s temi motorji.
Bi pa motor verjetno bilo dobro priključiti na tester. Ga imajo samo uredni servisi?
Ima kdo kakšen predlog za serviserja?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov