Karnic 2260

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

james
Poddesetnik

Karnic 2260

OdgovorNapisal/-a james » Sr Jun 12, 2013 20:08

Pozdravljeni morjeplovci!

Vaš forum že dlje časa spremljam oz na njem najdem kakšen koristen nasvet...

Zanima pa me, če kdo pozna omenjeni gliser oz firmo (AHV d.o.o.)..Malo mi je čudno, ker je prodajalec rekel da je čoln v italiji in se malo bojim, da ni so kakšna mutna posla....

Vem, da bi bilo bolje če bi bil motor yamaha, suzuki... Nekak mi je ta verado neznanka, pa če lahk še kdo, ki se bolj spozna na verade pokomentera njihovo zanesljivost.

Hvala in ob tej priliki bi rad še pohvalil forum (tona koristnih nasvetov/infromaci).

http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=127343
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Jun 12, 2013 20:44

Motor Mercury je zagotovo prva liga! Verado je serija, ki je nad vsem ostalim kar pluje po morju. Zanesljivost? Seveda ima kup sestavnih delov, pa kup senzorjev... Samo to imajo itak vsi sodobni motorji. Tako da kakšna ovrara je vedno možna. Mehansko pa so ti Verado motorji zanesljivi in ni težav.

Glede AHV je bilo na forumu že VELIKO... napisanega... Izkušne so različne, eni jih obtožujejo za vsako stvar, drugi so zadovoljni. Čoln je v Italiji, to je normalno, ker večinoma uvažajo od tam poceni barke. Je to slabo? Je to nateg, če nekaj zaslužijo... Nikakor ni! Je pa nateg, če ti bodo prodali čoln oziroma motor z 282 urami, v resnici jih je imel pa toliko leta 2008... Upam, da se tega ne gredo (več).

LP
snake
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a snake » Sr Jun 12, 2013 20:48

Kaj je narobe z Mercuryjem...............tega je pa res veliko.

Firma AHV kar se spomnim je že kar en čas na trgu,tako,da ni muha enodnevnica.

Da je pa čoln v Italiji ni pa nič čudnega,saj ima veliko Slovencev(še posebej goričani,kraševci,ajdovci)barke v Ribiški vasi in tam okoli v tistih kanalih. Blizu doma je,v sladki vodi pa še cenej kot pri nas.
Uporabniški avatar
goahead
Admiral

OdgovorNapisal/-a goahead » Sr Jun 12, 2013 21:24

Veliko teh prodajalcev uvaza barke iz Italije. Prodajalec do prodaje barke nima stroskov, kar je za njih velika prednost. Veliko bark, ki so na mornarju zasledim tudi na subito.it. Tu sam imam barko v Ribiski vasi v Italiji, pa ne vidim nobene frke v tem, k vecjem velike prednosti.
james
Poddesetnik

OdgovorNapisal/-a james » Če Jun 13, 2013 00:21

Hvala za odgovore in želim vsem lepo poletje..
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Če Jun 13, 2013 10:01

poglej čoln če je dober in lahko kupiš pri njih, sam sodelujem dosti z njimi

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov