Je kdo na Cresu te dni?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Je kdo na Cresu te dni?
Pozdravljeni,
Imam nagledan en čoln 12m na Cresu v marini in me zanima ali je kateri morjeplovec te dni ali v kratkem tam, da bi ga namesto mene pogledal?
Prodajalec je hrvaška firma (čarter) in trdi, da je kot novi, da mi da garancijo,.... Vseeno pa ga je treba pogledat.
Sam sem v gužvi in sigurno vsaj 2 tedna ne bom imel časa za ogled.
Če je kateri morjepolovec na Cresu in ki ima čas za ogled,
mu z veseljem plačam pijačo in kalamare v Izoli ali v Ljubljani!
Hvala in LP!
Imam nagledan en čoln 12m na Cresu v marini in me zanima ali je kateri morjeplovec te dni ali v kratkem tam, da bi ga namesto mene pogledal?
Prodajalec je hrvaška firma (čarter) in trdi, da je kot novi, da mi da garancijo,.... Vseeno pa ga je treba pogledat.
Sam sem v gužvi in sigurno vsaj 2 tedna ne bom imel časa za ogled.
Če je kateri morjepolovec na Cresu in ki ima čas za ogled,
mu z veseljem plačam pijačo in kalamare v Izoli ali v Ljubljani!
Hvala in LP!
-
Original-One
- Viceadmiral
JU3 nas bo tam cel regiment. Za lignje bomo pa ja šli pogledat. Tolk strokovnjakov za navtiko skoncentriranih na kupu ne boš zlepa našu.
Pol sta pa sam dve možnosti. Ali ti ga bodo dali u pola cijene, ali pa ti ga sploh prodati ne bodo hoteli!
"Morjeplovec" , ma ne dolazi u obzir, opšte.
Pol sta pa sam dve možnosti. Ali ti ga bodo dali u pola cijene, ali pa ti ga sploh prodati ne bodo hoteli!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
A pol velja? Bo ker šel pogledat?
Tisti ki bi šel naj me po zasebno kontaktira, da mu povem za katero plovilo gre, itd!
Saj nekega inspekcijskega nadzora ne bo treba delat, pomojem bo v 15 minutah vse jasno v kakšnem stanju je.
Glede na letni 2006 in da je tudi v čarterju, je verjetno tehnično brezhiben.
Bolj gre le za vizualne napake in obrabe!
Tisti ki bi šel naj me po zasebno kontaktira, da mu povem za katero plovilo gre, itd!
Saj nekega inspekcijskega nadzora ne bo treba delat, pomojem bo v 15 minutah vse jasno v kakšnem stanju je.
Glede na letni 2006 in da je tudi v čarterju, je verjetno tehnično brezhiben.
Bolj gre le za vizualne napake in obrabe!
Zahvala
Zahvalil bi se uporabniku AS, ker mi je naredil uslugo in pregledal plovilo na Cresu!
Ce mi nakup uspe, dopolnim profil moje plovilo!
Hvala še enkat AS-u in ostalim ki so hoteli pomagati!
Ce mi nakup uspe, dopolnim profil moje plovilo!
Hvala še enkat AS-u in ostalim ki so hoteli pomagati!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti