Pozdravljeni,
Ker sem še dokaj nov v navtiki potrebujem informacije glede nakupa rabljenega plovila.
Moje zahteve so naslendje:
Pripravljen sem odšteti od 10000 do 15000€.
Izvenkrmni motor cca.60 do 100 km 4takt
2 ležišča
kar se da novejši motor
Imam nekaj podobnega v mislih:
http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=163414
Prosim za vse dodatne informacije in nasvete.
Hvala
nakup rabljenega motornega plovila
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: nakup rabljenega motornega plovila
jaka1410 napisal/-a:Pozdravljeni,
Ker sem še dokaj nov v navtiki potrebujem informacije glede nakupa rabljenega plovila.
Moje zahteve so naslendje:
Pripravljen sem odšteti od 10000 do 15000€.
Izvenkrmni motor cca.60 do 100 km 4takt
2 ležišča
kar se da novejši motor
Imam nekaj podobnega v mislih:
Prosim za vse dodatne informacije in nasvete.
Hvala
No ja, zahteve imaš, kaj pa potrebe?
Poskušaj še malo "secirat" kakšen uporabnik boš. Kaj ti bo poceni čoln s 60 konji, če ne boš mogel smučat ali tubat, ti bi pa to rad. Ležišča so hitro nared, ni blema. Vsaka oblazinjena klop je dobra. Kaj pa ostalo? Če bi rad malo križaril je takoj potreba po hladilniku, kuhalniku, wc-ju, ..... Konec koncev je tudi privez za barko. Ali prikolica in večna jeba ven-not itd. Kar nekaj je vprašanj, ti pa najdi čimveč odgovorov.
Lahko pa kupiš mojega, ki ima "vse" kar imajo veliki. samo ključ obrneš, odvežeš in morja široka cesta je pred teboj.
Več fotk imaš tule.
http://www.mojalbum.com/pajer1/coln
LP
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Pozdravljen,
Pajer1 se zahvaljujem za odgovor.
Kar se tiče motorja imam zato v mislih 80 do 100 KM takšen motor pa mislim da bi moral zadostovati za tubanje in smučanje.
Potrebe po velikem čolnu in tušu oziroma kuhalniku nimam ker ne potrebujem plovila za križarjenje ampak za raziskovanje bližnjih otokov,ribolov , potapljanje.
namreč imamo prikolico na malem lošinju in privez tudi tako da plovilo bi bilo na privezu cca. 5 mesecev v morju.
Zato sem imel v mislih eno ležišče če slučajno kakšen dan prespim v kakšni bližnji luki lih zaradi tega da se ne vračam isti dan na privez.
Mislim da takšno plovilo kot je na tvoji sliki presega moje finančne zmožnosti zaenkrat kar se tiče same porabe plovila in cene.
Ali se mogoče motim??
Kar se tiče motorja imam zato v mislih 80 do 100 KM takšen motor pa mislim da bi moral zadostovati za tubanje in smučanje.
Potrebe po velikem čolnu in tušu oziroma kuhalniku nimam ker ne potrebujem plovila za križarjenje ampak za raziskovanje bližnjih otokov,ribolov , potapljanje.
namreč imamo prikolico na malem lošinju in privez tudi tako da plovilo bi bilo na privezu cca. 5 mesecev v morju.
Zato sem imel v mislih eno ležišče če slučajno kakšen dan prespim v kakšni bližnji luki lih zaradi tega da se ne vračam isti dan na privez.
Mislim da takšno plovilo kot je na tvoji sliki presega moje finančne zmožnosti zaenkrat kar se tiče same porabe plovila in cene.
Ali se mogoče motim??
jaka1410 napisal/-a:P
Ali se mogoče motim??
Saj bo cena Novoletna pa še Morjeplovski popust zraven pa še tube da poleg, pa kakšno ribiško palico..
Fiat Justitia ... Some day....
vreden nakupa za ceno se da še kaj dogovoriti
http://www.mornar.net/ad.asp?ID=161348
http://www.mornar.net/ad.asp?ID=161348
jaka1410 napisal/-a:Pozdravljen,
Ali se mogoče motim??
Prej 100 kot 80 konj bo zadovoljilo tvoje želje. Ocenjujem, da boste vsaj trije če ne štirje na čolnu, ko boste izvajali rekreacijo. Vsak gliser je občutljiv na težo. Pa če že nekako spraviš vse skupaj izven vode ti sledi pa priganjanje in posledično večja poraba.
Zapomni si še nekaj, na morju ni nič slučajno! Niti pod razno!
Veš, ti se nič ne motiš, ker sprašuješ.
LP
.
pajer 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov