Pozdravljeni!
Sem pred veliko dilemo, vedno sem osebno dajal prednost jadrnicam kot pa motornim čolnom. Pred tremi leti sva z bratom kupila manjšo jadrnico, dokler sva se vozila po slovenskem morju je bilo vse v najlepšem redu. Letos sva se odločila, da se z barko odpraviva na dopust na hrvaško, tu pa je nastopila težava saj sva samo plula in plula priplula pa nikamor - 10ur 40 milj. Složno sva se odločila, da gre jadnica vstran ter kupiva motorni čoln.
Tu pa nastopi zopet težava - denar. Zelo se zanimava za čoln Bayliner ciera 2655 letnik nekje med 92-94, morda tud novejši (odvisno od cene).
Zanima me ali ima kdo izkušnje s tem čolnom, na kaj je potrebno biti pozoren, saj je čoln že precej v letih, zanima me tudi poraba.
Lep pozdrav
Sebastijan
Zamenjava barke
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
Ufff, zaradi tega prodajati jadrnico in se odpovedati vetru, miru (ropotanje motorja) in ekološki brezhibnosti?!
Nekateri objadrajo svet... pa ne gre kaj hitreje kot opisuješ. 4 vozle ni tako malo.
Sicer je pa Ciera kar v redu čoln. Pazi le na stanje ojačitvenih sten v trupu in ojačitev okrog motorja. Tam se ponavadi pozna forsiranje trupa.
Nekateri objadrajo svet... pa ne gre kaj hitreje kot opisuješ. 4 vozle ni tako malo.
Sicer je pa Ciera kar v redu čoln. Pazi le na stanje ojačitvenih sten v trupu in ojačitev okrog motorja. Tam se ponavadi pozna forsiranje trupa.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov