Dilema
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
al
Re: Dilema
bsc46 napisal/-a:Bayliner 2335 ali Sea ray 230. Mi lahko malo pomagate.
Pri Bayu misliš 2355, ane? Torey cruiser in ne cuddy gliser. Ciera vs Sundancer.
Vse je odvisno od ohranjenosti, opreme in motorizacije posameznega. In najpomembneje zgodovine!
Razlika med njima je, kot ti je že Al napisal, povečini vizuelna. Tisto, kako kvaliteten je Searay in kakšen pofen je Bayliner je bullshit. Povečini sta oba opremljena z enakimi motorji (Merc 4,3. 5,0. ali 5,7), hladilniki, winči itd.
Torej, kateri ti je bolj všečen in bolj ohranjen. Aja, pa na dokumente tudi poglej.
Sam sem imel Searay sundancer 230 (l.1995) in tudi mnogo Bayev (omenjenega 2355 sicer ne), pa ti povem, da sem imel še največ sranja prav s Searay-em. Ampak to je bil slučaj in še zdaleč ne trdim, da ni kvaliteten.
Ima pa Sundancer mnogo uporabnejši kokpit, kot Ciera. Prav tako tudi bimini, ki sega zadaj preko mizice. Pa še nekaj takšnih malenkosti bi se našlo.
Ugoden nakup.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kr en, ja gre se za cruiser. Tudi meni je Sea ray mnogo bolj všeč.
Ampak ni vse v lepoti. Bay-y sem videl pogledati moram še Sey Ray-a, potem se bom morda lažje odločil. Ni pa neke ponudbe na našem trgu.
Nekaj jih je na mornarju, se pa nekateri prodajajo po nenormalno nizkih cenah. Hvaležen bom za vsako opozorilo pred nakupom.
Ampak ni vse v lepoti. Bay-y sem videl pogledati moram še Sey Ray-a, potem se bom morda lažje odločil. Ni pa neke ponudbe na našem trgu.
Nekaj jih je na mornarju, se pa nekateri prodajajo po nenormalno nizkih cenah. Hvaležen bom za vsako opozorilo pred nakupom.
Ljubitelj narave
bsc46 napisal/-a:Nekaj jih je na mornarju, se pa nekateri prodajajo po nenormalno nizkih cenah. Hvaležen bom za vsako opozorilo pred nakupom.
Meni se ob nenormalno nizkih cenah vedno prižge alarm... Nočem te odvračat od poceni nakupa, svetujem ti samo, da takšne sumljivo poceni ponudbe pred nakupom še posebej temeljito preveriš. Če se sam ne spoznaš dovolj, naj gre s tabo nekdo, ki se. Magari mu plačaj, če nimaš nobenega znanca, ki se res spozna. Naj ti ne bo žal evrov, ki mu jih boš odštel, ker ti lahko veliko prišpara... denarja in živcev.
bsc46 napisal/-a:Kr en, ja gre se za cruiser. Tudi meni je Sea ray mnogo bolj všeč.
Ja veš, nekaj let nazaj je bilo to res sumljivo. Danes je pa tako, da se je treba rešit stroška za vsako ceno, pa naj stane kolikor če.
Ne rečem, da se pod nizko ceno ne skriva slabo vzdrževanje in podobne pomanjkljivosti, toda trg prodaje plovil komaj diha, tako slabo je.
Je pa res nekaj. Previdnost je mati modrosti!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pajer1 napisal/-a:bsc46 napisal/-a:Kr en, ja gre se za cruiser. Tudi meni je Sea ray mnogo bolj všeč.
Ja veš, nekaj let nazaj je bilo to res sumljivo. Danes je pa tako, da se je treba rešit stroška za vsako ceno, pa naj stane kolikor če.
Ne rečem, da se pod nizko ceno ne skriva slabo vzdrževanje in podobne pomanjkljivosti, toda trg prodaje plovil komaj diha, tako slabo je.
Je pa res nekaj. Previdnost je mati modrosti!
LP
.
Če bi bila previdna, ne bi bila mati.
https://vodovod-rh.si/
-
al
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov