Pozdravljeni,
ker sem še bolj zelen morjeplovec, bi potreboval vaš pomoč...
Rad bi zamenjal mojega Bay-a (1750LS) za nekaj malo večjega in mi je padel v oko CAP CAMARAT 6.5 WA.
Zanima me, če ima kdo od članov kakšne izkušnje s temi čolni. Kako se obnesejo v vodi, kakšna je kvaliteta izdelave - primerjano z drugimi...
Vsaka info je dobrodošla...
Hvala v naprej,
Tomaž
Cap Camarat
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Mi imamo benetau Flayer 550 cabrio. Trup je enak kot jeanneau, po valovih se bolj obnese kot bay, izdalava pa pomoje ni boljše kot bay. Kupili smo novega in v treh sezonah, kar nekaj popravil, malo razočarani , sam mislim kar koli kupiš v navtiki je izdelava porazna proti avtomobilski, razen morda izvenkrmni motorji.
morje, morje...
Pozdrav,
hvala lepa za info... kolikor vem, imata oba proizvajalca enake lupine pri posameznih dolžinah.
Mene predvsem zanima, kako je s plovnostjo tega čolna pri dolžini 6.5 m, če jo primerjamo z drugimi proizvajalci. Ker je povsem res, da Bay ne gre v val bogsigavedi kako lepo, bi predvsem zaradi tega rad zamenjal čoln. Saj se mi dogaja, da že pri morju 2-3 Bay poskakuje kot žaba (pa ne zaradi prevelike hitrosti v val, bolj zaradi majhne dolžine in konstrukcije).
LP
Tomaž
hvala lepa za info... kolikor vem, imata oba proizvajalca enake lupine pri posameznih dolžinah.
Mene predvsem zanima, kako je s plovnostjo tega čolna pri dolžini 6.5 m, če jo primerjamo z drugimi proizvajalci. Ker je povsem res, da Bay ne gre v val bogsigavedi kako lepo, bi predvsem zaradi tega rad zamenjal čoln. Saj se mi dogaja, da že pri morju 2-3 Bay poskakuje kot žaba (pa ne zaradi prevelike hitrosti v val, bolj zaradi majhne dolžine in konstrukcije).
LP
Tomaž
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti