Abbate Tulio Fisherman

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral
Kraj: Ljubljana

Abbate Tulio Fisherman

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » To Sep 30, 2008 19:25

Pozejdona spet nekaj muči!
Abbate Tulio Fisherman

http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?id=60133

Lušten čolnič :!: :?: ugodna cena za samo čoln letnik 88., a kot prva investicija spet drug motor :twisted: . Lupinca je videti lepo zrihtana pohvalno všeč so mi tudi nostalgične linije čolna a o njem žal nič ne vem (trenutno imam v igri RIO 450 ali ELAN 450). Če kdo ve kako se ta Abbate Tulio obnaša na vodi predvsem na viden raven zadek, kakšna je priporočljiva moč motorja na kaj je potrebno biti previden. seveda manjka tudi prikolica a to je zanemarljiv strošek (poštimam sam). Čim več podatkov, hvala ...

Moja končna cena je nekje cca. 5000 EUR
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Sep 30, 2008 20:09

Jezerski čoln, tale na sliki, tako d ane priporočam... Mogoče še bolje rečeno čoln za po močvirjih z zelo majhnim ugrezom, neprimeren za Jadran.

Drugače pa je ime Abbate precej poznano. Sta dva brata, oba precej športno nastrojena, sta pa to dve ločeni tovarni.
Bruno Abbate proizvaja jahte pod imenom Primatist
Tulio Abbate prodaja direktno pod svojim imenom, so pa to manjši športni čolni do nekje 10 m.

LP
Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » To Sep 30, 2008 20:24

Hvala za hiter odgovor.
Nič več ne bom cincal. Mislim, da vem kaj bom vzel. To bo ELAN 450 je še najbolj preverjeno, gor bo trenutno Yamaha 50 KM, žal letnik 80 a brez se ne da zmenit. Glede na to, da smo do sedaj imeli gumo 3,5 m in Yamaho 15 KM letnik 83 bo za nas ki nismo zahtevni, križarimo pa tudi ne, vsaj zaenkrat še ne, več kot dovolj. Banano z 50 kg bo pa tudi vleklo. Če se bo pa slučajno kdo pridružil bomo pa malo orali. Glede porabe mislim, da ne bi smela biti prevelika če pa že j..... Saj pravim model ne da brez motorja. Če bo prilika pa takoj menjam motor ...
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » To Sep 30, 2008 20:56

Ah, lipe jest! :idea:
Admin se opravičujem opažam, da sem zgrešil rubriko :arrow: (Motorna plovila) po potrebi prestavi ... Hvala!
Pozejdon,
mažko
Kapitan

OdgovorNapisal/-a mažko » Sr Okt 01, 2008 20:30

Kaj pa RIO 400, ki je tudi na mornarju, te ne zanima? Je zelo dober.
Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » Sr Okt 01, 2008 21:00

Sem ga videl in že govoril z možakarjem iz Zagorja. Moral bi še videti čoln. Po pogovoru z lastnikom sem dobil dober občutek, problem je v tem, da se bojim, da bo že 4.4 m premalo. Je pa res, da po slikah deluje čoln zelo lepo ohranjen.
Pozejdon,
Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » Sr Okt 01, 2008 21:05

mažko napisal/-a:Kaj pa RIO 400, ki je tudi na mornarju, te ne zanima? Je zelo dober.

mažko mislm, da sva tudi ceno že dorekla a še nisem prišel do tebe kot sem rekel, da bom. Kaj pa tvoj novi je že doma?

Mislim, da sva prava? :?: Morda se še kaj slišiva!
Pozejdon,

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov