letošnja maksimalno izkoriščena sezona z našim EOLO 650 Day-em se počasi nagiba h koncu.
Smo maksimalno uživali.Pprepotovali in obpluli smo večino velikih kvarnerskih otokov, spali po zalivih, v marinah... in ugotovili, da nam tak način dopustovanja (ne pa zgolj dnevni izlet na plažo in nazaj) zelo paše.
Vse super.
Čoln, resnično, na 6,5 metrih nudi maksimalno kar je mogoče.
AMPAK, kakšen meter več nikoli ne škodi. odločili smo se da ostanemo na takem tipu čolna (torej velik sundeck za sončenje in poležavanje ob sončnih zahodih...), kuhinja na odprtem v kokpitu... edino kar nam je zdaj manjkalo je bilo dodatno ležišče za otroke.
v prvem planu je kupiti nekaj od zgoraj navedenega. vse tri čolne sem videl v živo, nisem pa imel prilike pluti z njimi, niti povprašati o prednostih in slabostih, morebitnih hibah ipd.
zato me zanima, ali ima kdo med vas v lasti (ali pa je imel) katerega od naštetih čolnov in mi iz prve roke lahko brez nakladanja pove kako je na stvari.
zelo vesel bi bil koristih nasvetov.
PS: z menjavo se nam ne mudi, verjetno bomo naslednje leto še uživali v družbi našega Eola, a če se pojavi prilika, potem...
skratka,
lep morski pozdrav z deževnega Punata.