Privez Dobropoljana - Pašman
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Privez Dobropoljana - Pašman
Pozdravljeni
Sem novopečeni član vašega foruma in novopečeni lastnik čolna Bellingardo 5.00 OPEN.
Zanima me če ima kdo izkušnje s privezom v Dobropoljani na Pašmanu. Vsaka informacija bo dobrodošla.
Lp
Sem novopečeni član vašega foruma in novopečeni lastnik čolna Bellingardo 5.00 OPEN.
Zanima me če ima kdo izkušnje s privezom v Dobropoljani na Pašmanu. Vsaka informacija bo dobrodošla.
Lp
Nazadnje spremenil omas1, dne Ne Apr 10, 2016 07:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Jaz sem klical od turističke zajednice do kapetanije pa nisem prisel do teh informacij. Zadnja informacija je bila da naj spremljam kdaj bodo dali razpis za veze in da naj se takrat prijavim. Če bo kaj placa ga lahko celo dobiš.
Ja to je pa super info. Imate mogoče kaksno ime na koga bi se obrnil za dogovor.
Ja to je pa super info. Imate mogoče kaksno ime na koga bi se obrnil za dogovor.
Lani sem tam privezal za eno noč. Prijazni in zastonj.
Je pa zanimivo, da se je ravno ta večer zrušil pomol, kamor smo se hoteli privezati
Verjetno ga še niso popravili. Takole je izgledal zjutraj:
To je tale, označen z rdečo elipso. Zelena puščica označuje kje so bili lani privezani manjši čolni turistov.
V drugi polovici julija ni bilo ravno zelo polno. Na bivši pomol se je vezala turistična ladjica. Naslednje jutro je bila privezana na nasprotni strani in je zavzela skoraj ves prostor, kjer so bili prej gumenjaki.
Drugače pa v vasi ni nobenega drugega priveza, niti dobrega zaliva za zaklon.
Je pa zanimivo, da se je ravno ta večer zrušil pomol, kamor smo se hoteli privezati
Verjetno ga še niso popravili. Takole je izgledal zjutraj:
To je tale, označen z rdečo elipso. Zelena puščica označuje kje so bili lani privezani manjši čolni turistov.
V drugi polovici julija ni bilo ravno zelo polno. Na bivši pomol se je vezala turistična ladjica. Naslednje jutro je bila privezana na nasprotni strani in je zavzela skoraj ves prostor, kjer so bili prej gumenjaki.
Drugače pa v vasi ni nobenega drugega priveza, niti dobrega zaliva za zaklon.
Jaz sem na žačetku Pašmana, takoj ven iz Tkona pa sem se prevozil pa prehodil do banja ter se pogovarjal z domačini. V veliki večini so sami financirali ta male pomole za vezat, zato jih mnogokrat dobiš gratis zraven apartmaja. Je pa res, da ta prostor kolikor so si ga naredili potrebujejo sami, jaz ga sedaj verjetno ne bom imel, poleti pa bo , ker peljejo svoje barčice na robinzone, verjetno je povsod isto.
Če ni v moji moči da ti pomagam, ti tudi slabega ne želim
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov