NAKUP ČOLNA

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

hipi
Naddesetnik

NAKUP ČOLNA

OdgovorNapisal/-a hipi » Sr Feb 25, 2009 20:47

Pozdravljeni sem nov na forumu potrebujem pa vaš nasvet oziroma komentar. Odločam se za nakup naslednjega plovila http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?id=60076 zanima me mnenje ...........hvala za odgovor
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Sr Feb 25, 2009 21:02

Pozdravljen na Morjeplovcu !
Po obliki barke, v kombinaciji z tem motorjem, se mi zdi dobra naveza, od znotraj tudi zgleda ohranjena. Cena, no ja , bi se dalo debatirat.
Ne razumem pa ljudi , kateri prodajajo plovilo in slikajo z cerado pokritega.
Tako da na prvi pogled, zamenjava antifoulinga, ostalo pa se bo videlo ko se sname pokrov motorja in cerada.
LP
DOMJAN
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a DOMJAN » Pe Mar 13, 2009 21:58

Pozdravljen !
Moje mnenje je da za ta denar dobiš kakšnega dobrega Maxuma ali Baylinera,če pa še dodaš kakšnega jurčka pa poglej malo po oglasih.
Kot sem že povedal Matjažu prodaja dobrega maxuma v nulo porihtanega Zlatko 83,ki je tudi večkrat na forumu pa gfa prosi naj ti pošlje kakšne fotografije,in boš videl da je pametno videti več čolnov in se potem odločiti.
:lol: :roll: :twisted:
mirno morje
Uporabniški avatar
dole
Viceadmiral
Kraj: gorenjska - center galaksije

OdgovorNapisal/-a dole » So Mar 14, 2009 09:19

Moja ocena predrago, če res nujno rabiš kabino dokaj uredu, motor (pomoje premalo konjev) ? Osebno bi pogledal še kaj podobnega za tak denar oz. kakšnega jurčka zraven pa se bi dal, kaj boljšega oz. lepšega najdit.

LP, tiste izjave da je 14 dni v letu na morju pa neoebnem ne verjamem ?
Uporabniški avatar
motorni
Admiral
Kraj: Zagorje

OdgovorNapisal/-a motorni » So Mar 14, 2009 18:06

Poglej še podatke o čolnu iz vpisnega lista, dobiš jih tu:
http://www.up.gov.si/si/vodnik_po_stori ... ih_colnov/
Desetnik

OdgovorNapisal/-a boby306 » Ne Mar 15, 2009 20:54

Antifouling obvezno nov, motor poraba dokaj visoka, če ste na čolnu trije ali štirje. Čoln star 10 let pregled vseh zajl, če niso bile menjane, se vidi že na prvi pogled. Cena malko treba znižat. Za kakšen tisočak več dobiš tudi mlajšega, razen če nujno rabiš kabino.
Pozdravljen!
mito75
Poročnik korvete
Kraj: NOVA GORICA

OdgovorNapisal/-a mito75 » To Mar 17, 2009 09:41

Tudi sam sem pred leti gledal za takim Merlin čolnom. Ko sem ga videl na suhem in prostornost plovila glede na dolžino je glede na konkurenco(npr. bayliner, Maxum...) boljša. Že pri malo podrobnejšem pogledu na izdelavo in kvaliteto materialov sem bil razočaran. Ko pa sem šel čoln preizkusit v vodo in se z njim malo zapeljal po tržaškem zalivu, ti povem da plastika tako škripa in poka(podobno kot med vožnjo s kakim Fiat Tipom starim 15 let) in sem se takoj premislil. Izdelava plovila in materiali KATASTROFA. To je moje osebno mnenje, ki sem ga dobil o tem plovilu, zato raje vzemi kakega amerikanca, ker je izdelava in materiali na bistveno višji ravni.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov