Nakup čolna
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Nakup čolna
Že nekaj časa si ogledujem nekaj podobnega za nakup pa ne vem točno je potreben motor z dolgo ali kratko nogo sam imam motor s kratko nogo...?
https://www.mornar.net/view/media.asp?ID=252620
https://www.mornar.net/view/media.asp?ID=252620
Das Ist Valter
Re: Nakup čolna
Verjetno bodo to vedeli pri prodajalcu Naturmar 
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!

Kupi si rajsi tole...cena tam tam isto...sam trup pri temu je narejen za valove. Ga ima en zamejc v associazione vartolomeo na lazaretu (bivsi mejni prehod).
Tu bi se tudi jaz strinjal z @morosito. Pri takih čolnih te dolžine lahko motorje s kratko peto mirno pozabiš.
Xilinx Vivado HLx trainee
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Widmann, ta ki si ga objavil (druga slika)in je enak prvemu, ima gor Yamaho s kratko peto in tudi spodnji Quicksilver ima kratko peto, sem ga videl lani spomladi v Yucci.
mašinfirer
jozko napisal/-a:Verjetno bodo to vedeli pri prodajalcu Naturmar
Res je Jožko nalažje je poklicati a kaj ,ko nekatri trgovci ne vedo kakšna noga je potrebna.
Pa te vežejo v servisno pa ni odgovora,pa ni serviserja,naslednič je malica itd...Zato raje povprašam tu na forumu dobim prej kakšno informacijo.
Das Ist Valter
habibi Vll napisal/-a:Widmann, ta ki si ga objavil (druga slika)in je enak prvemu, ima gor Yamaho s kratko peto in tudi spodnji Quicksilver ima kratko peto, sem ga videl lani spomladi v Yucci.
Hvala za potrditev habibi Vll tudi men se je Yamaha zdela s kratko peto...Upam,da ni gor samo sibolično.
Das Ist Valter
Das Ist Valter
-
Daki
Sigurno gre gor dolga noga. Redko kateri čoln te dolžine ima kratko nogo in v večini so tudi vsi motorji od 50 KM z dolgo nogo. Za vsak primer pokliči prodajalca in ga vprašaj za dolžino krmne stene. Če ima 50 cm+, gre za dolgo nogo.
morosito napisal/-a:
Kupi si rajsi tole...cena tam tam isto...sam trup pri temu je narejen za valove. Ga ima en zamejc v associazione vartolomeo na lazaretu (bivsi mejni prehod).
Če mi kdo najde 505 open in vsaj 60 konjev rabljenega za solidno ceno mu plačam plato pira. Namreč rabljenih praktično ni. Nov pa niti ni tako poceni. Z motorjem 60KS si na 18 jurjev, pa brez tende in prikolice.
LP B
mrdaco napisal/-a:morosito napisal/-a:
Če mi kdo najde 505 open in vsaj 60 konjev rabljenega za solidno ceno mu plačam plato pira. Namreč rabljenih praktično ni. Nov pa niti ni tako poceni. Z motorjem 60KS si na 18 jurjev, pa brez tende in prikolice.
LP B
Ma ni res. Pejdi v ta glavni salon quicksilver v veroni ali jih poklici...cena samo trup stane nekje cca 8k..standard oprema. Pol jo pripeljes v slo in jo tako vpises..pa pol pocasi si zrihtas gor kak 80km motor
Jaz take kombinacije da serijsko kupujes vse v ene suzu nebi...ker motorje dobis po 2 leti stare sa ful ugodbo ceno..in to 80-100km.
mrdaco napisal/-a:morosito napisal/-a:
LP B
He,he,he dobrodošli v klubu iskalcev takšnih ali podobnih zadev praktično ni prinas ,če pa se že najde so cene zelo zasoljene skorajda cena novega kompleta.
Primer 40 let stare pasare prodaja jo lastnik za 5000€ manj pa ne,ker je preveč navezan nanjo.... saj ljudje niso normalni.
Das Ist Valter
-
Daki
Res je težko najti takle čoln za normalno ceno. Če je že kakšen, se pa proda v momentu 
Je pa tudi flyer 500 ali 550 ki je kar nekaj casa na trgu

Ali cap camarat 5.1 cc tudi kar nekaj let na trgu

Ali 4.7 cc

Ali cap camarat 5.1 cc tudi kar nekaj let na trgu

Ali 4.7 cc

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov