Coverline 640

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kraj: Maribor
Kontakt:

Coverline 640

OdgovorNapisal/-a pinosat » Pe Dec 20, 2019 20:20

LP

Je na forumu kak lastnik Coverline 640...imel bi par vprašanj...

Primož
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Teo77
Kapitan fregate

Re: Coverline 640

OdgovorNapisal/-a Teo77 » So Dec 21, 2019 07:38

jap povej?
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kraj: Maribor
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a pinosat » So Dec 21, 2019 08:27

LP

Ej, hvala za odgovor...imaš notranji ali zunanji motor, sam imam možnost dobiti zelo dobro ohtranjen čoln s 150 Suzuki zadaj, cca 250 ur...ok, vem, da je prehod na premec problematičen, ampak dokler smo, vsaj moški del v familiji, dokaj poskočni, me to ne skrbi preveč, se verjetno da rešit s kako dodatno predelavo...koliko je pa dejanska teža čolna, en kup različnih podatkov je na netu, ampak uradne strani seveda ni več in je težko preverit. Namreč, ta, ki prodaja čoln, poslal mi je podatek o skupni teži z motorjem 1730 kg, kar mi se zdi malo pretirano dosti, razen, če je mislil max obremenjenost čolna s celotno opremo in posadko ... ima 2,5 tonsko prikolico, kar pa pomeni, da bi moral menjat avto, opraviti E kategorijo in kaj jaz vem, kaj še....imam pa avto, ki lahko vleče 2 toni, pa bi v tem primeru lahko vzel manjšo 2 tonsko prikolico ter naredil kodo 96 izpit. Čolna še sicer nisem šel gledat v živo, ker je precej daleč, ampak v roku 2 mesecev bom šel, mislim, da se tako hitro ne bo prodal, ker cena ni najbolj ugodna...kaka je pa plastika, predvidevam, da je to kar močan čoln, vsaj deluje tako...ima kake hibe čoln ? Pa po tvojem, je možno predelati rollbar, da se preklopi, moj vhod v garažo je namreč višine 268 cm in kot tak, mi čoln ne bi šel v garažo, če bi ga zložil, bi verjetno šlo, vsaj na slikah deluje tako, kot da je pri trupu vijačen oz. presekan...

Slika

Toliko zaenkrat

Primož
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » So Dec 21, 2019 19:35

Jaz sem sel gledat tudi takega.sicer z dizlom.Lepo se pelje.Plastika je pa na pokrovu na premcu od sidra kar tanka.Za me ko smo bili se trije je bil premajhen.Sicer pa lep coln.Teo si ti v strunjanu vezan?
Lp
Teo77
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a Teo77 » Ne Dec 22, 2019 08:24

pozdravljen.
ne jaz sem vezan v Štinjan-u pri Puli.
Čoln za tako dolžino nudi veliko prostora, preden sem ga kupil sem pregledal veliko čolnov vendar noben
ni imel tako dobre razporeditve kot ta.
Moj ima v kabini ležišče za 3 do 4 osebe saj ima še eno posteljo pod stojiščem za vožnjo.
v kokpitu kjer voziš se lahko daš dilico in blazino in imaš še eno malo posteljo, zadaj pa se naredi postelja čez
cel čoln tako da midva z ženo kamot spima zunaj ( seveda poleti )
Plastika nima niti enega pajka ali razpoke , tako da je čoln res narejen kvalitetno.
Edino na pokrovu od sidra je potrebno dodat ojačitev z spodnje strani da ojačaš pokrov, pa še to
samo zaradi izreza za sidro in s tem odstraniš rob zato je ta pokrov posledično bol mehak.
Čoln se res dobro pelje, ima ogromno odlagalnih površin , predalov...
Mi smo štirje pa je dovolj prostora za par dnevno bivanje na njem , seveda pa vedno manjka meter ( kot na vsakem )
tako pač je.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti