U tale tema je pa meni zelo dobrodošla ampak se bojim, da v Evropi ni preveč inetresa in tržišča za takšne barke. Čez lužo je tukaj čisto druga pesem, kjer imaš res ogromno izbiro raznih trawlerjev in tug boats-ov.
Evo nekaj primerov tega, kar se da dobit v Evropi...
En malo bolj moderno osvežen iz francije RHEA 34 (obstajajo še 43 in 47). So mi tile trawlerji od Rhea Marine zelo všečni in kar zadovoljivo narejeni:

Selene 36 (obstaja seveda cel asortiman tja do 92 ft). To je neka klasika postala med trawlerji, čeprav meni ne sedejo preveč, ke so v notranjosti to preveč zaprte in zastarele barke. Drugače pa je to sininim kakovosti in dobro izdelave.

Seveda je tukaj še klasika s Swift Trawlerji od Beneteau od 30ft pa tja do 50ft. Meni te barke sploh ne sedejo, jih je pa veliko in so s tem dostopne...
Recimo ST 35

Pri nas v Evrpi se najde tudi še kašen ameriški Mainship 350 in 400. Zanimive in prostorne barke, ki pa jih žal ne delajo več. Bi bilo zanimivo videti v katero smer bi šle izboljšave in posodobitve:
MS 350:
/Mainship/350-390%20Trawler/Color%20Photo.jpg)
MS 400

In se seveda klasika in sinonim vzdržjivosti Nordhavn (zopet obstaja cela flota tja do nenormalnih razsežnosti in ekspedicijskih plovil). Imajo podbvojene vse ključne sisteme, nekatere selo potrojene...
Najmanjši primer N40

Če omenim še enega našega proizvajalca za katerega pa nisem prepričan kako kaj trenutno stojijo...
To je Seafaring, trenutno z dvema modeloma 34 in 44.
SF34:
https://www.val-navtika.net/wp-content/ ... ing-34.pngSF44

Ma sem ugotovil, da je tega res veliko in da sploh ne vem kje začet in končat

Je pa žal res premalo teh plovil na voljo v Evropi.
Mene tak tip barke zelo veseli, nabral sem tudi nekaj izkušenj in z veseljem odgovorim na kašno vprašanje...