Pozdravljeni,nov sem na forumu in bi imel nekaj vprašanj za vas,izkušene mornarje.
Do sedaj sem imel gumenjak 290 ter tomos 4,5,naredil sem tečaj in seveda želim malo hitrejši čoln,nimam vlečne kljuke(služben avto),zato bom nadaljeval z transportom v karavanu... kupil bom gumenjak 330 in pa motor 9,8 oz 15ks,vozimo se 3je(2 odrasla in otrok),kar se dolžine colna tiče že do sedaj ni bilo premalo,je pa seveda želja da malo zglisiram tudi ko nisem sam v čolnu...
Kaj naj kupim,nov parsun 9.8 oz 15 ali kaj drugega rabljenega,najraje bi novo hondo a ob kreditu in vsem ni neomejeno sredstev,poleg tega me skrbi če se pojavi želja še po večjem v prihodnosti... ne mislim vsake 3 leta novo kupovati.
Hvala.
nov kitajec ali rabljen japonec
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: nov kitajec ali rabljen japonec
o pa boš vsake 2-3 leta kupoval večje, če te prime. tega se ne boj, to ti vsaka šlogerica zna povedat. dolžina čolna je dejansko meja finančno znosnega luksuza.
Eno barko sem videl z zeeelo navtično primernim imenom..METAR FALI.
Hvala za odgovore, mislim da bom startal z 380 in pa rabljen japonc, pol bom pa videtl kako naprej, počakam na jesen, ko upam da bo kj rabljenih motorjev na voljo pa je.
Hvala še 1x.
Hvala še 1x.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov