Moč motorja.
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Moč motorja.
Pozdravljeni. Na čolnu imam Max dovoljeno moč 73.5kw gor bi dal pa motor 73,6kw je že kdo imel s tem izkušnje ali so težave pri registraciji?
- SebastjanM
- Admiral
- Kraj: Celje
Re: Moč motorja.
Se pravi 99,9 hp in 100 hp.
Mislim da ne bi smeli komplicirat.
Na čolnu ti prav piše 73,5 kw al kako?
SebastjanM napisal/-a:Se pravi 99,9 hp in 100 hp.
Ja na čolnu piše 73,5kw na motorju pa 73,6kw zdej sem pa v dilemi ali bi snel svoj motor in tega montiral al ne
Če lahko, preveri CE certifikat čolna, če je navedena največja dovoljena ali največja priporočena moč.
Bartol napisal/-a:Če lahko, preveri CE certifikat čolna, če je navedena največja dovoljena ali največja priporočena moč.
Ta certifikat je na kapitaniji v Biogradu samo dvomim da drugače piše kot na tablici na čolnu
Bartol napisal/-a:Če lahko, preveri CE certifikat čolna, če je navedena največja dovoljena ali največja priporočena moč.
Gre pa se za aquamar 17
Nevem... Men se zdi, da ti tist 0.1kw lahko prelomi čoln na pol , odtrga krmno steno, potopi vse skupaj na dno morja. Ni vredno tveganja po moje.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
AEgir napisal/-a:Nevem... Men se zdi, da ti tist 0.1kw lahko prelomi čoln na pol , odtrga krmno steno, potopi vse skupaj na dno morja. Ni vredno tveganja po moje.
Ne gre se zato, gre se če mi ga bodo na kapitaniji vpisal na čoln
Marsikomu so za več sto kratnik višjo moč vpisali tko da problema tle ni, si ga pa lahko sam narediš. To je non-issue.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov