Če dobiš nekje samo papirje, kar ne bi smelo biti problem saj je precej razbitih, zakaj pa ne. Takole na prvo žogo izgleda kar v redu, bo pa potrebna menjava krmne stene razen če ga boš imel na reki ali jezeru za ribičijo. Vprašaj kje so papirji, da ni ukraden. Če imaš voljo in čas, vzemi.
Danes sem govoril z lastnikom, ki mi je rekel da lahko grem na občino in tam nekaj izpolnil, da sem izgubil papirje in nato dobim neko potrdilo namesto papirjov. Je to res?
Zdravo!
Tale gt 402 ki ga imaš ogledanega zgleda zelo slabo. Pri sosedu sem pozimi videl gt 402 na prikoli, ravno tako brez papirjev in mi ga je ponujal. Čoln menda ni bil nikoli v vodi. Če te zanima mi sporoči da ga pobaram če ga še ima in za kakšno ceno oz. ti dam kar njegovo številko in se lahko pozanimaš kar sam.
Star pregovor pravi nismo tako bogati, da bi poceni kupovali. Čoln mi ne deluje preveč vredu, potem pa nakup papirjev??? Motorja nima in ga je treba kupit in spet uredit s papirji, da bo motor vpisan v vpisni list čolna. Seveda tu je še prikolica, ki mora biti registrirana. Ko to vse sešteješ je vprašanje če ni dražje od kompletnega čolna.