Vaša mnenja glede tega čolna
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Vaša mnenja glede tega čolna
Zanimam se za tale čoln Elan 435 F in bi prosil za vaše mnenje.
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?ID=72198
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?ID=72198
Lep čoln in verjetno tudi kar uporaben. Cena je pa kar visoka. Motor je tam letnik 1985-1989, če je pa res vse obnovljeno, pa bo s takim čolnom in klasičnim dvotaktnim Evinrudom verjetno manj problemov kot z kakšno bolj novo mašino, polno elektronike. Predvsem je pomembno, kako je bil motor vzdrževan, servisiran...
Seveda je to samo moje mnenje.
Seveda je to samo moje mnenje.
-
Morski_volk
- Kapitan
- Kraj: obala
Glede moči motorja ti lahko povem,da sem jaz imel Mercury 50 in sem zadnjo krmno stemo zlomil.Prve dni mi je napokala toliko,da sem četrti dan moral prenehat z vožnjo,saj bi drugače čoln potopil.Res pa je,da je delala tuba non stop in pa smuči.Tako da tehle 40 konjev bo ravno prav.Ti pa zelo priporočam,da pregledaš krmno steno,da potem ne boš imel podobnih problemov,kot jaz.
lp.
lp.
mislim, da ima 435 F dovoljen motor do 40 km, 435 S pa do 60 km.
za familijo vozit je dovolj 40 km, itak na tak čoln ne more iti 5 tipov po 100 kg.
glede cene...ni poceni, ko pa pogledaš recimo enak čoln, vendar recimo z zjebano prerjavelo prikolico, zjeban čoln potreben popravila krmne stene in barvanja, strgane blazine ali brez, motor skoraj uničen..vse to pa za recimo 2500 ali 3000 jurjev, ker za manj ga noben ne prodaja...
če je zadeva poštimana, mislim, da je vredna tega denarja. sicer pa je tudi res, da za 5 jurjev je izbira že kar široka.
za familijo vozit je dovolj 40 km, itak na tak čoln ne more iti 5 tipov po 100 kg.
glede cene...ni poceni, ko pa pogledaš recimo enak čoln, vendar recimo z zjebano prerjavelo prikolico, zjeban čoln potreben popravila krmne stene in barvanja, strgane blazine ali brez, motor skoraj uničen..vse to pa za recimo 2500 ali 3000 jurjev, ker za manj ga noben ne prodaja...
če je zadeva poštimana, mislim, da je vredna tega denarja. sicer pa je tudi res, da za 5 jurjev je izbira že kar široka.
- jutri pa res
- Viceadmiral
- Kraj: Maribor
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov