Sessa
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Sessa
Ima kdo kaj izkušenj okoli plovil Sessa italijanskega proizvajalca?Zelo se mi dopade model Sessa dorado 22.Kakšna je kvaliteta teh plovil?Kje bi se dalo to najcenejše kupiti?Dolžina tega plovila je 6,5 metra.Ima izvenkrmni motor.Max 150KM.
Re: Sessa
borutjan napisal/-a:Ima kdo kaj izkušenj okoli plovil Sessa italijanskega proizvajalca?Zelo se mi dopade model Sessa dorado 22.Kakšna je kvaliteta teh plovil?Kje bi se dalo to najcenejše kupiti?Dolžina tega plovila je 6,5 metra.Ima izvenkrmni motor.Max 150KM.
Ne poznam konkretnega modela, ampak Sesse so (predvsem nova generacija) zelo všečne in kvalitetne barke. Tipični "makaronar", lep design in kar solidna izdelava.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Ja, Sesse serije C so izjemno lepe, tudi kvalitetno narejene. Enako tudi serija Key Largo, ki je itak nekaj izjemnega, sploh večji modeli, vsi poznamo tistega s 3 x 350 KM izvenkrmnimi Yamahami...
Sessa Dorado, pa je na precej nižjem nivoju, vsaj kar se kvalitete izdelave tiče. Pomoje to delajo v neki drugi tovarni in je zapuščina izpred nekaj let...
Ni slaba, samo je pa, kot je rekel že moj predhodnik na nekem enakem nivoju, kot kakšen Quicksilver, Jeanneau, Beneteau... Torej ni slabo, da bi pa padel na rit pa tudi ni.
LP
Sessa Dorado, pa je na precej nižjem nivoju, vsaj kar se kvalitete izdelave tiče. Pomoje to delajo v neki drugi tovarni in je zapuščina izpred nekaj let...
Ni slaba, samo je pa, kot je rekel že moj predhodnik na nekem enakem nivoju, kot kakšen Quicksilver, Jeanneau, Beneteau... Torej ni slabo, da bi pa padel na rit pa tudi ni.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti