Pomoč pri nakupu
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Pomoč pri nakupu
Sm nivinec na tem področju in se zanimam za nakub jahte okoli 12m.
Rad bi vedel katere firme plovil so dobre (sredne kakovosti tako kot je BMW pri avtomobilah) wem da se vi na to dobro spoznate in vas bi prosil za mnenje[/b]
Rad bi vedel katere firme plovil so dobre (sredne kakovosti tako kot je BMW pri avtomobilah) wem da se vi na to dobro spoznate in vas bi prosil za mnenje[/b]
Motornjak- apreamare 38 comfort (par cm krajša od 12m)
http://www.apreamare.it/index.php?optio ... &Itemid=68
Jadrnica- Contest 45CS(13,7m)
http://www.contestyachts.com/yachts/45CS/gallery/
http://www.apreamare.it/index.php?optio ... &Itemid=68
Jadrnica- Contest 45CS(13,7m)
http://www.contestyachts.com/yachts/45CS/gallery/
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Bravo Dinksi! Za začetnika Apreamare? Res je kot BMW, samo draga pa kot Bentley! Kaj pa če mu za začetek, dokler se ne nauči ponudiš kar Wally Power.
Valentin, svetujem ti, da se najprej sprehodiš po kakšni večji marini, si od zunaj pogledaš katera ti je od zunaj všečna barka, ter tako strneš v majhno celoto svoje favorite. Potem si zadevo pogledaš na netu,..... mogoče še kakšen obisk na barki,..... obisk sejma,.... Sedaj je še nekaj sejmov in sedaj je čas za odločanje o nakupu. Potem pa finaciranje (lastno ali preko bank ali leasingov,...).
Nakup plovila ni kot nakup avta. Plovilo, ki si ga ti navedel je vredno več BMW-jev in v vsakem primeru te bodo prodajalci imeli radi, ter se trudili okoli tebe.
Investicija? Verjetno misliš čarter, kajti druge investicije pri nakupu barke ne poznam. Ko enkrat kupiš barko, so z njo sami stroški, cena pa ji rapidno pada navzdol. Užitek in dnevi na barki pa so za nekatere od nas več, kot lahko kdo plača z denarjem.
LP

Valentin, svetujem ti, da se najprej sprehodiš po kakšni večji marini, si od zunaj pogledaš katera ti je od zunaj všečna barka, ter tako strneš v majhno celoto svoje favorite. Potem si zadevo pogledaš na netu,..... mogoče še kakšen obisk na barki,..... obisk sejma,.... Sedaj je še nekaj sejmov in sedaj je čas za odločanje o nakupu. Potem pa finaciranje (lastno ali preko bank ali leasingov,...).
Nakup plovila ni kot nakup avta. Plovilo, ki si ga ti navedel je vredno več BMW-jev in v vsakem primeru te bodo prodajalci imeli radi, ter se trudili okoli tebe.
Investicija? Verjetno misliš čarter, kajti druge investicije pri nakupu barke ne poznam. Ko enkrat kupiš barko, so z njo sami stroški, cena pa ji rapidno pada navzdol. Užitek in dnevi na barki pa so za nekatere od nas več, kot lahko kdo plača z denarjem.
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
Novinec
Moj odgovor je bil ironičen in se popolnoma ujema na vprašanje Valentina. In še namenoma sem dal motorno in jadrnico.
To je kot, če bi nekdo naredil izpit za avto, se prijavil na forumu o avtomobilih in vprašal: kakšen 5-vratni avto mi priporočate? Nekje v rangu kot je John Deere med traktorji.
In še prvem postu omeni BMW med barkami in v drugem pa Elan.
Kaj bi pa na to napisal???
L.p.
Dinksi
Moj odgovor je bil ironičen in se popolnoma ujema na vprašanje Valentina. In še namenoma sem dal motorno in jadrnico.
To je kot, če bi nekdo naredil izpit za avto, se prijavil na forumu o avtomobilih in vprašal: kakšen 5-vratni avto mi priporočate? Nekje v rangu kot je John Deere med traktorji.
In še prvem postu omeni BMW med barkami in v drugem pa Elan.
Kaj bi pa na to napisal???
L.p.
Dinksi
valentin napisal/-a:Da nekam ulozis denar vem da bodo stare barke kdaj full uredne sam jest bi rt bekj tacga k je ELAN POWER 42.
fante koliko si pa star, ker po tvojem slengovskem pisanju me spominjaš na mojega sina, ko govorim z njim ali pa preberem, ko kakšnemu sošolcu odpiše na facebooku ali pa twitterju
uh madonca a sem prestrog?
Nazadnje spremenil MareC, dne So Nov 14, 2009 20:02, skupaj popravljeno 1 krat.
- Novinec
- Admiral
- Kontakt:
Dinksi, sorry, mogoče sem šel preveč na prvo žogo, vendar, ko sem začel pisati, še ni bilo vsega gor. potem sem pogledal med pisanjem še emaile in... sem že bil deseti.
No ja, fante je res malo zabluzil, jaz pa sem mu želel svetovati.
Očitno sem prestar in premehek! In moji predhodniki so ga verjetno prečitali: mladost - ludost!
LP

No ja, fante je res malo zabluzil, jaz pa sem mu želel svetovati.
Očitno sem prestar in premehek! In moji predhodniki so ga verjetno prečitali: mladost - ludost!
LP
- Novinec
- Admiral
- Kontakt:
Dinksi, sem videl, ja. S tem brandom sem se prvič srečal na sejmu v Londonu, potem pa še letos v Duseldorfu. Bom pogledal na stare reportaže, ker mislim, da sem nekaj o tem napisal.
Me pa nizozemci vedno bolj in bolj presenečajo, ker delajo dobra, kvalitetna in estetsko dovršena plovila. Tako sem bil lani v Londonu in Dueseldorfu navdušen nad motornjakom Van Dutch. Mogoče me malo moti visoka cena, kar pa je po drugi strani razumljivo in kot je enkrat Kr en napisal: Kvaliteta se plača (mislim, da je takrat bil mišljen Sealine).
LP

Me pa nizozemci vedno bolj in bolj presenečajo, ker delajo dobra, kvalitetna in estetsko dovršena plovila. Tako sem bil lani v Londonu in Dueseldorfu navdušen nad motornjakom Van Dutch. Mogoče me malo moti visoka cena, kar pa je po drugi strani razumljivo in kot je enkrat Kr en napisal: Kvaliteta se plača (mislim, da je takrat bil mišljen Sealine).
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov