BIRCHWOOD
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
BIRCHWOOD
Na mornarju sem zasledil kar obsežno ponudbo malih plovil znamke Birchwood cenovno niso draga me pa moti da so precej lahka(pa niso iz karbona) glede na velikost. Po teži tudi sklepam koliko je plovilo kompaktno ali ima kdo izkušnje s to firmo oziroma izdelovalcem čolnov.
pa da niso kaj v sorodu z anglleškimi birchwoodi
http://www.birchwood.co.uk/
Daj prilepi link, da vidimo te čolne
ker jaz jih pod tem imenom ne najdem 
http://www.birchwood.co.uk/
Daj prilepi link, da vidimo te čolne
Admiral ima prav. Birchwood je angleška firma, res je na Jadranu bolj redek, ampak, da je to nizkocenovni proizvod, pa prvič slišim. Prevladujejo barke s fly-i, ena je tudi v portoroški marini. Design je všečen, čeprav malo angleško konzervativen. Po angleških straneh se jih kar nekaj prodaja. Za kaj več bo pa potrebno še pobrskati.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Ja ti, ker si napisal da so čolni slovenskega podjetja, ne npr. slovenskega zastopnika
ali je ono podjetje iz gornje radgone samo zastopnik,
jaz sem pa prehitro pogledal, tam ko piše v izdelavi, je mišljena spletna stran, jaz sem pa mislil da so čolni.
Pa še slikani so (nekateri) pred "proizvodno" halo pa sem potegnil povezave,
A potem so poljski čolni to
ali je ono podjetje iz gornje radgone samo zastopnik,
jaz sem pa prehitro pogledal, tam ko piše v izdelavi, je mišljena spletna stran, jaz sem pa mislil da so čolni.
Pa še slikani so (nekateri) pred "proizvodno" halo pa sem potegnil povezave,
A potem so poljski čolni to
Najverjetneje podjetje, ki jih trži obenem prodaja tudi Birchwood-e ?
Zato ni lepo , da pišemo, da so Birchwood-i poljski. To je nekako tako kot podjetje Malgaj prodaja Audije in Škode. Zamislite si, kako bi skoču naš admin, če bi napisali, da je Audi ČEŠKI
Na pa bom spet moru dat za pir
Zato ni lepo , da pišemo, da so Birchwood-i poljski. To je nekako tako kot podjetje Malgaj prodaja Audije in Škode. Zamislite si, kako bi skoču naš admin, če bi napisali, da je Audi ČEŠKI
Na pa bom spet moru dat za pir
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Hahaha, kr en, jst itak zmeri pravim, da mam Škodo!
Ti ampak boš pa mel že v ponedeljek smeh, ko edino moja Škoda ne bo pršla do Starega vrha zaradi na 3 mm zlizanih UG7+... Krivi so pa te bučmani v kranjski fabrki, k so jih premal naredl za letos in mi jih tud naš kr en ne more zrihtat. Ej upam, da ma tvoja petička gor ene poštene, pa vitlo, da boš lohka škodilaka gor pošlepov.
Gregor, to razumem, da je isto sranje, samo drugo pakovanje, sam da je pa cena tud ista, to pa nisem vedu.
Ti ampak boš pa mel že v ponedeljek smeh, ko edino moja Škoda ne bo pršla do Starega vrha zaradi na 3 mm zlizanih UG7+... Krivi so pa te bučmani v kranjski fabrki, k so jih premal naredl za letos in mi jih tud naš kr en ne more zrihtat. Ej upam, da ma tvoja petička gor ene poštene, pa vitlo, da boš lohka škodilaka gor pošlepov.
Gregor, to razumem, da je isto sranje, samo drugo pakovanje, sam da je pa cena tud ista, to pa nisem vedu.
...drugo pakovanje, pa cena tud druga. Cena se je nanašala na drugi del pregovora.
Ker mal gledam po Auuuuudijih , pa me mineva ker najprej kupiš avto, ko pa izbereš še nekaj dodatne opreme, moraš kupit skoraj še enga. Budale nemške, kar naj jih majo. Saj kmalu pride naš čas, ko bojo fehtal da jih bomo vzel...
lpg
lpg
https://medisken.si
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti