Privez v istri
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Privez v istri
Ali mogoče kdo od vas spoštovanih morjeplovcev ve za kakšno kontaktno tel. številko privat privezov od umaga, pa tam nekje do Krka. Sem se že zanimal v marinah, pa imajo vse zasedeno. Hvala Bobi
V marino se gre v recepcijo z denarjem, pa mislim da v teh časih dobiš vez !
Jaz sem lani spraševal v Rovinju, ko sm bil tam par dni, in bil presenečen, saj sta mi deklici v recepciji rekli, da ni problem dobit letni vez za 9m.
Tudi novigrad mislim da ima frej še kaj, pa tudi v červarju bi se najberš kaj našlo,ali pa kakšna camp marina npr. zelena laguna ali bela uvala, morda celo valkanela...
Jaz sem lani spraševal v Rovinju, ko sm bil tam par dni, in bil presenečen, saj sta mi deklici v recepciji rekli, da ni problem dobit letni vez za 9m.
Tudi novigrad mislim da ima frej še kaj, pa tudi v červarju bi se najberš kaj našlo,ali pa kakšna camp marina npr. zelena laguna ali bela uvala, morda celo valkanela...
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Tex napisal/-a:V marino se gre v recepcijo z denarjem, pa mislim da v teh časih dobiš vez !
Tex, denar ne pomaga, ......tudi recesija, vsaj za enkrat, še ni pokazala vampirskih čekanov na tem področju. Mesta v marinah v Istri enostavno ni mogoče dobiti. Počakajmo do konca leta, da vidiva, kdo bo plačal marino in kdo ne.
LP
Prejšnjo nedeljo sem imel izlet po Istri z namenom najti prost privez v kateri od marin.
Povsod je že polno, čakalna lista pa od dveh do treh let. Govorim za letne priveze v morju. Na suhem se pa še kaj najde.
Zdaj nadaljujem iskanje po severni Italiji in slabo kaže
Povsod je že polno, čakalna lista pa od dveh do treh let. Govorim za letne priveze v morju. Na suhem se pa še kaj najde.
Joško napisal/-a:Prejšnjo nedeljo sem imel izlet po Istri z namenom najti prost privez v kateri od marin.
Kolk pa rabiš dolžino?
Wellcraft 2600 Martinique
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta