Volvo Penta D4 210KM
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Volvo Penta D4 210KM
Ve kdo kaj več o teh motorjih?
lpg
lpg
igorb napisal/-a:res je kitajc je res kitajc vendar če hočeš imeti rad nemško je najboljše če si kupiš nemškega ovčarja.
Pa še ti (vsaj una cenejša legla) so uvoženi iz Kitajske.
Fantje !
Bog je ustvaril človeka in zemljo! Vse ostalo je made in China
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Nekako mi to močno diši na kakšnega Antaresa... Če se ne motim je bil eden pred 5 leti s takimi motorji (takrat star leto dni) privezan zraven mene v koprski marini... Lastnik in njegova gospa sta bila zelo prijazna in sta mi barko enkrat tudi detajlno razkazala...
Glede D4 pa lahko rečem, da je odličen motor, nekaj je bilo od začetka težav z elektronikami, vse ostalo pa zelo dobro. Je pravo nasprotje D3...
Glede D4 pa lahko rečem, da je odličen motor, nekaj je bilo od začetka težav z elektronikami, vse ostalo pa zelo dobro. Je pravo nasprotje D3...
volvo penta D4 -volanski mehanizem -cilindri
zdravo,
kot veste ima volvo penta d4 260 hp hibo na petah in sicer da je treba menjati cilindre.
ali kdo lahko pomaga z nasvetom če obstajajo inox cilindri ali kaj podobnega, da te probleme rešim ?
Barka elan 35ht.
lp
kot veste ima volvo penta d4 260 hp hibo na petah in sicer da je treba menjati cilindre.
ali kdo lahko pomaga z nasvetom če obstajajo inox cilindri ali kaj podobnega, da te probleme rešim ?
Barka elan 35ht.
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov