Tut jest bi prosil za kak nasvet...
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Tut jest bi prosil za kak nasvet...
http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?id=95002 Omislil si bom tako pasaro, sicer ta je brez motorja, ima pa vse komande in volan ker je imel lastnik na njej elektro motor, menda lepo porihtana in pripravljena za v vodo....na kaj naj pazim in nasploh še kakšne nasvet pri nakupu...imam pa v mislih montirat gor Hondo 15 4T
že v naprej hvala za nasvete
L.P. Klemen
že v naprej hvala za nasvete
L.P. Klemen
Zdravo, lej ena prikolica je že tukaj in se mi zdi, da je celo v Trebnjem
http://www.najel.bi/o/586/PRIKOLICA%2BZ ... 4%258COLNE
drugače, pa vidim da si iz Nm, mogoče tudi z kako avtovleko bi šlo.Sam moje mnenje je, da je prikolica verjetno ceneje
http://www.najel.bi/o/586/PRIKOLICA%2BZ ... 4%258COLNE
drugače, pa vidim da si iz Nm, mogoče tudi z kako avtovleko bi šlo.Sam moje mnenje je, da je prikolica verjetno ceneje
Ure dnevi leta tečejo....
Ufff....75 evrčkou za en dan....no upam da kaj cenejšega najdem, če ne pa pač kaj takšnega.....bolid, si rekel, da vidiš, da sem iz NM....nep sem iz Komende pri Kamniku
.....
Kaj pa kej pravite na pasaro v linku in na kaj bi moral paziti ob nakupu, saj je namreč moj prvi nakup take barke, no da se pohvalim imam tut gumico 3 m in yamahco 5 za na dopust, ampak sem se odločil kupiti eno pasaro za ribolov, ker imam možnost priveza v Kopru.
L.P. Klemen
Kaj pa kej pravite na pasaro v linku in na kaj bi moral paziti ob nakupu, saj je namreč moj prvi nakup take barke, no da se pohvalim imam tut gumico 3 m in yamahco 5 za na dopust, ampak sem se odločil kupiti eno pasaro za ribolov, ker imam možnost priveza v Kopru.
L.P. Klemen
bolid napisal/-a:Mogoče bi vzel kaj drugega
Sem vesel vsakega nasveta in predloga tako da kar predlagajte....mam pa namen imet barko ves čas v vodi (Koprski mandrač) in v večini uporabljati za vikend ribolov...no seveda tudi kakšno kopanje z boljšo polovico
Spet hvala za vse predloge in odgovore
L.P. Klemen
klemn napisal/-a:Ufff....75 evrčkou za en dan....no upam da kaj cenejšega najdem, če ne pa pač kaj takšnega.....bolid, si rekel, da vidiš, da sem iz NM....nep sem iz Komende pri Kamniku.....
L.P. Klemen
Če iščeš plovilo za ribolov, ti toplo svetujem fishermena. Je bolj stabilen na vodi, ima prostor po celem čolnu, pa lahko ga opremiš z malo močnejšim motorjem. Je pa res, da ima bolj malo prostora zaščitenega pred vremenom. Redno hodimo na ribičijo in ko moj fihermen ni bil na voljo smo rentali pasaro in je bilo kar malo nagneteno vse skupaj, pa je bila pasara 25 cm daljša...
Moje mnenje.
Če ne gre, vzamem večje kladivo.
Tut to sem že gledal....vendar so mi te pasare že od nekdaj všeč, do nevem kako močnega motorja mi ni, saj vedno pravim ravno toliko , da lih veslat ni treba
..... pa tudi tista kabinca pri pasari mi je zelo všeč, saj če si malo avanturista tut prespat ni panike
Mogoče pa kdo od vas ve za kakšno pasaro nekje do 4000 evrov v kompletu z motorjem?(istranka, dalmatinka, primorka...) kar koli z kabino...
L.P. Klemen
Mogoče pa kdo od vas ve za kakšno pasaro nekje do 4000 evrov v kompletu z motorjem?(istranka, dalmatinka, primorka...) kar koli z kabino...
L.P. Klemen
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov