OdgovorNapisal/-a jure1 » Pe Jun 03, 2011 20:33
moj prijatu je tudi pred leti kupu čoln ,kak teden pred dopustom, na slušalke je delu dobr ,po prvi vožnji cca 500m je pa ribnu.pol sem šel pa z ponem avtam orodja u split, pa sva razdrla motor in enako presenečenje kot pri tebi, sam de so obročki uvrnk pikl. sam sva vseen probala rešt kr se je dal, sva cel dopoldne polirala cilindre na roke,vodobrusni pa wd 40,ostal je sicer nekaj risov,bolj površinskih, pol sva rešla nekak obročke iz bata pa bate spolirala, popravla nasede, pol sma vse skup nazaj sestavla, sam tesnilo glave nisma mela ,pa sva staro mal na kuhalniki pogrela(da se baker razširi),vse sestavla ,pa probala.motor je takoj vžgal, ded se je vozu z njim vseh 10 dni ,brez problemov ,pa še pol ene tri sezone, dokler ni s peto ob skalo udaru, zdej ma pa 4 takt. motor, sam tko zrihtan motor je riziko ,če se greš mal dali pelat.
aja ,sem puzabu povedat ,da je prodajalca ,ki ga je nategnu ,mal čez roke spustu.
tko se je začela zame nautika.
drugače pa probaj, kot so ti svetovali zgoraj,vrni plovilo-po zakonu lahko odstopiš od nakupa,jst sem peljal avto nazaj po 10 mesecih, ko sem našel skrite napake in so mi vrnili kupnino,pametno je vkjučiti varstvo potrošnikov slovenije ,meni so oni vse zrihtali.