Montaža garmin 421s
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Montaža garmin 421s
Zanima me če kdo obvlada montažo garmina+sonde in na kaj moram biti pazljiv
LP blinki
LP blinki
Dihtanje
A zadihtam lahko z silikonskim kitom vseeno katerim oziroma kaj se priporoča?
Morda v pomoč:
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... highlight=
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... highlight=
dihtanje
Tema je v pomoc sam se vedno nisem najbol preprican kam naj navrtam 
- jutri pa res
- Viceadmiral
- Kraj: Maribor
Pri meni deluje vse OK, naredil pa sem tako (fisherman):
Sondo montiraš na krmno steno, kakih 30 cm od motorja, kjer že lahko pričakuješ, da ni več turbulenc.. Ne smeš preveč na stran, sicer se ti lahko pri glisiranju sonda dvigne nad gladino.
Pri montaži pazi, da bo spodnja ploskev sonde cca. 2 cm pod linijo dna (če pogledaš od zadaj proti kljunu).
Glede vijačenja - izvrtaš luknjice manjše kot so vijakci (glej navodila) in pred vijačenjem v vsako luknjico stisneš malo silikonskega kita.
Kabel spelješ navzgor in zvrtaš luknje proti konzoli nad vodno linijo, pa še kljub temu okoli lukenj zatesniš s silikonom.
Sondo montiraš na krmno steno, kakih 30 cm od motorja, kjer že lahko pričakuješ, da ni več turbulenc.. Ne smeš preveč na stran, sicer se ti lahko pri glisiranju sonda dvigne nad gladino.
Pri montaži pazi, da bo spodnja ploskev sonde cca. 2 cm pod linijo dna (če pogledaš od zadaj proti kljunu).
Glede vijačenja - izvrtaš luknjice manjše kot so vijakci (glej navodila) in pred vijačenjem v vsako luknjico stisneš malo silikonskega kita.
Kabel spelješ navzgor in zvrtaš luknje proti konzoli nad vodno linijo, pa še kljub temu okoli lukenj zatesniš s silikonom.
barka:)
Imam elan 17cc z yamaho 90
tnx
bom uporabo sikaflex hvala vsem za pomoč
Zakaj bi sploh vrtal daj jo, v plastično posodo znotraj barke, vse skupaj pa zalij z parafinskim oljem. Ta garmin in ta sonda ni kaj prida, tako da ne boš videl nobene razlike med montažo na krmi in takšno montažo znotraj barke.
Večina boljših fishermanov ima celo predvideno mesto za takšno montažo, kjer je celo malo stanjšana plastika.
Večina boljših fishermanov ima celo predvideno mesto za takšno montažo, kjer je celo malo stanjšana plastika.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov