Prosim vas za mnenje za: http://www.avto.net/mornar2003//view/ad.asp?ID=111384
Hvala!
Mnenje Four winns 238
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
Bouges Nina
- Admiral
-
gs nautica
- Kontraadmiral
- Kraj: GROSUPLJE-KRK
-
Bouges Nina
- Admiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Ni nobene boljše slike za pogled na cel čoln.
[/img]
Mike, s čim so se ti zamerili Volvo-ti? (Link, če si že kje opisal?)
[/img]
Mike, s čim so se ti zamerili Volvo-ti? (Link, če si že kje opisal?)
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Evo tudi tukaj se prodaja za nekaj višjo ceno.
http://www.njuskalo.hr/motorni-brodovi/ ... as-2112974
Nina, svoje mnenje sem podal zgolj kot namig na kaj si lahko bolj pozorna pri ogledu, oziroma probni vožnji - kako se plovilo obnaša pri bočnem nagibanju in pa ko hodiš po robu. Sicer pri tej dolžini še vedno ne bo kot Jadrolinija, pa vseeno. Mislim da če ti je všeč ga moraš it vsaj pogledat.
Marjan, meni osebno se niso (ubistvu prodajam naprej izkušnje drugih, pa jih ni bilo malo), so pa deli bistveno dražji in bolj zakomplicirani so za šraufanje. Saj veš, črnuh je še vedno črnuh.
http://www.njuskalo.hr/motorni-brodovi/ ... as-2112974
Nina, svoje mnenje sem podal zgolj kot namig na kaj si lahko bolj pozorna pri ogledu, oziroma probni vožnji - kako se plovilo obnaša pri bočnem nagibanju in pa ko hodiš po robu. Sicer pri tej dolžini še vedno ne bo kot Jadrolinija, pa vseeno. Mislim da če ti je všeč ga moraš it vsaj pogledat.
Marjan, meni osebno se niso (ubistvu prodajam naprej izkušnje drugih, pa jih ni bilo malo), so pa deli bistveno dražji in bolj zakomplicirani so za šraufanje. Saj veš, črnuh je še vedno črnuh.
V8 + Jet drive
-
Bouges Nina
- Admiral
-
mitja.gostencnik
- Višji štabni vodnik
Lastnik te barke sem bil tudi sam. Prodal sem jo leta 2009.
Jaz sem imel samo tendo, novi lastnik pa je potem nadgradil s fiksno kabino.
Kar se tiče plovnih lastnosti so zavidljive na tej dolžini ravno zaradi ozkega trupa, kar imajo večinoma USA barke.
Motor je na tem plovilu malo švoh, no če je na njem več kot 500kg.
Je pa velika težava pri manevriranju v marina pri bočnem vetru.Že samo pri tendi, ki sem jo imel je šlo ob vetru na tesno.
Na plovilu kolikor vem ni bilo menjano nič, to pomeni stroške cca. 3000 eur za novega lastnika. Izpuhi, Z pogon s semeringi itd,... No, če se želite mirno vozit.
LP
Jaz sem imel samo tendo, novi lastnik pa je potem nadgradil s fiksno kabino.
Kar se tiče plovnih lastnosti so zavidljive na tej dolžini ravno zaradi ozkega trupa, kar imajo večinoma USA barke.
Motor je na tem plovilu malo švoh, no če je na njem več kot 500kg.
Je pa velika težava pri manevriranju v marina pri bočnem vetru.Že samo pri tendi, ki sem jo imel je šlo ob vetru na tesno.
Na plovilu kolikor vem ni bilo menjano nič, to pomeni stroške cca. 3000 eur za novega lastnika. Izpuhi, Z pogon s semeringi itd,... No, če se želite mirno vozit.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov