Kupit nameravamo čoln za 4 člansko družino Ima kdo izkušnje s Four Winns S 215? Priporočate kaj drugega? Nekje v tem rangu (6-7m)
Imeli bi ga za izlete, kopanje, smučanje, celodnevno bivanje skratka...
Hvala za odgovore.
four winns S 215
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Plovilo več kot odlično, vendar če pogledam spodnji komentar za kaj bi ta čoln potreboval, bi rekel da za to ne potrebuješ čolna 7 metrov. Sam imam od letos naprej nov čoln dolžine 5 metrov (prej 8 let 4 metre) in sem zadovoljen. 5 metrov je tista meja kjer se začnejo lomiti tudi finance. Kolikor vem se za tak čoln pri nas že plačuje davek itd. Sedaj sicer ne vem točno kako je s tem ter kakšni so zneski, vendar če se je možno temu izogniti zakaj se nebi. Bi bilo pa dobro, da bi mogoče še kdo napisal kaj glede tega davka itd.
Ne vem samo v razmislek, upam da ti nisem pokvaril želja. So pa čolni te znamke kvalitetni, tako da tukaj nimaš kaj izgubiti.
lp
Bine
Ne vem samo v razmislek, upam da ti nisem pokvaril želja. So pa čolni te znamke kvalitetni, tako da tukaj nimaš kaj izgubiti.
lp
Bine
Hvala Bine in mamaMicka za odgovora.
Najprej sem razmisljal o nakupu fishermana dolzine okoli 5 m. Potem smo se vozili z bowriderjem dolzine 5,4 m in nam je bil vsec. Ker imamo majhnega otroka, bi nam prav prisla manjsa kabina. Za karkoli ze, predvsem pa zaradi varnosti. Pa mogoce tus na krmi. No, v vsakem primeru coln, ki bi ga peljali cez zimo domov, cez poletje pa bi vecino dneva preziveli na njem...
Najprej sem razmisljal o nakupu fishermana dolzine okoli 5 m. Potem smo se vozili z bowriderjem dolzine 5,4 m in nam je bil vsec. Ker imamo majhnega otroka, bi nam prav prisla manjsa kabina. Za karkoli ze, predvsem pa zaradi varnosti. Pa mogoce tus na krmi. No, v vsakem primeru coln, ki bi ga peljali cez zimo domov, cez poletje pa bi vecino dneva preziveli na njem...
Govorimo o tem čolnu?
http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... &Itemid=53
Če da, potem bo težko kdo podal mnenja, ker je to povsem nov model in z njim še prav nihče ni plul...
Na splošno pa velja, da so Four Winns dobra plovila in tudi lepo izdelana.
http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... &Itemid=53
Če da, potem bo težko kdo podal mnenja, ker je to povsem nov model in z njim še prav nihče ni plul...
Na splošno pa velja, da so Four Winns dobra plovila in tudi lepo izdelana.
Jaz ima FW 225 malo starejša različica tega čolna L03. Če ima majhnega otroka fishermen ni primeren ker zvečer na njemu piha(jaz sem ga zaradi tega prodal). Tukaj pa zapreš okno prižgeš radio in je občutek kot v kabriu. Sam čoln je dober izdelek moj je preživel kar nekaj hudih partijev in material ko se ga očisti je kot nov. Odlagalnih površin ima ogromno tako da lahko vse spraviš prostorčke, kabina pa je primerna za 3 odrastle. Primer za hitro vožnjo smučanje ..... V primeru da bi ga sedaj kupoval bi dodal hladilnik in el.napajanje. Jaz mam sedaj 3 akumolatorje in končno nimam probemov. Vzemi čim močnjejši motor. Najbolj mu paše mag 350.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti