ali ima kdo izkušnje s čolni rinker, zanimam se za rinkerja 242.
Ali je dovolj 5,0 mercruiser
Rinker 242
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Vprašanje o čolnu sodi pod plovila in ne pod informacije o forumu. Sem premaknil...
Čoln je OK, pač nekaj slabosti, nekaj dobrot, je pa težko tako na pamet govoriti. Motor 5.0L z vplinjačem (220 HP) je mogoče malo preslaboten, ampak še vedno uporaben. Če pa imaš v mislih 5.0 MPI (260 HP) bo čisto OK. Za dobre performanse pa bi bil za ta čoln najprimernejši 350 MAG (to je 5.7 MPI s 300 konji).
LP
Čoln je OK, pač nekaj slabosti, nekaj dobrot, je pa težko tako na pamet govoriti. Motor 5.0L z vplinjačem (220 HP) je mogoče malo preslaboten, ampak še vedno uporaben. Če pa imaš v mislih 5.0 MPI (260 HP) bo čisto OK. Za dobre performanse pa bi bil za ta čoln najprimernejši 350 MAG (to je 5.7 MPI s 300 konji).
LP
Kakšen pa je Mano Marine 2252 Mercruiser 4,3 MPI Bravo III. Če ima kdo kakšne izkušnje ,kupujem družinski čoln
Omenjeni Rinker ima motor Mercruiser 5,0 EFI .Pri preizkusu smo bili 3 odrasli pa je zelo počasi zgliseral, ter za moj občutek je bil slabo vodljiv,kaj bi bil lahko vzrok, ali je bolje vzeti isti čočn z Bravo III peto
Hvala !
Omenjeni Rinker ima motor Mercruiser 5,0 EFI .Pri preizkusu smo bili 3 odrasli pa je zelo počasi zgliseral, ter za moj občutek je bil slabo vodljiv,kaj bi bil lahko vzrok, ali je bolje vzeti isti čočn z Bravo III peto
Hvala !
Kadar govorimo o enem motorju na plovilu, je dvopropelerska noga (Merc Bravo 3, Volvo Duoprop, Yamaha TRP) vedno dobrodošla. Če ne drugega, se vsaj izniči moment, ki čoln tako nadležno vleče na levo... Motor 5.0 EFI pa je preslaboten, pač na spodnji meji. Gre nekako OK, ko imaš pol tanka goriva, pol vode in največ 3 osebe. Kar je več je muka, še posebej, če ni hidravličnih krilc. Oh joj, kolikokrat sem že napisal, da ameriški proizvajalci vedno vgrajujejo preslabotne motorje... Za tako barko je res OK šele MAG 350...
O Mano 2252 pa uporabi iskanje po forumu, pa boš našel čisto vse, ker smo pred časom govorili ravno o tem...
LP
O Mano 2252 pa uporabi iskanje po forumu, pa boš našel čisto vse, ker smo pred časom govorili ravno o tem...
LP
sam imam Rinkerja 242 z 5.0 EFI (240 KM) motorjem in kar se tiče motorja je tako, da družina z njim potuje brez problemov, tudi zglisira dovolj hitro, ni pa noben dirkač. Potovalna hitrost je 24 vozla, poraba pa okoli 30 l/h. V teh čolnih ni bilo vgrajevanega močnejšega motorja kot 5.7 (260 KM). Vsi čolni so opremljeni z flapi, kot tudi s precej druge opreme. Za enkrat sem zadovoljen.
Imam čoln vista 238,motor pa je wolvo penta 4,3gi,peta duoprop in zadeva zglisira zelo hitro in tudi končna brzino doseže zelo hito.Z manevriranjem pa sem tudi zadovoljen.Pri predhodnjem plovilu nisem imel duopop in imel sm same težave,od propelerja,kota,odvečno težo itd.Iz izkušenj sem se naučil,če čoln nima duoprp ga ne kupim.No tudi na naslednjem plovilu bo sigurno duoprprop.
lp.igor
lp.igor
Vsi ameriški cruiserji v tem velikostnem razredu imajo zelo podobne plovne lastnosti, podvodni del trupa je pri vseh skoraj enak, razlika je le v kakšni strujnici, kot V trupa je enak ali se razlikuje največ za eno stopinjo... V glavnem vse je nekje tam-tam. Poraba takega motorja je na polnem gasu (WOT) okrog 85 l/h, pri potovalki pa bo "papal" cca. 40 do 45 l/h. Povprečje na tem čolnu bo okrog 25 do 35 l/h, pač odvisno kakšne vožnje imaš. Realno pa si bolj med 30 in 35...
LP
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta