Sigurno je to super barka,z pravilno razporejenim prostorom, vse je tam kjer mora biti...
edini minus je ,da ni na akse, ampak ima Z pogon...
To je zelo podobna barka kot od Mitje P, čeprav sem zasledil, da so Avanti modele delali v isti tovarni kot Ciera modele, in so slabše izdelani kot modeli Motoryacht, oz kasnejše Meridian yacht.
(kar bi še nekako verjel, saj pove že cena, saj imata obe barki zelo podobno, le da je ena 10 let novejša)
Ta Bay, torej 3258, bi lahko primerjal z Mitjevim Motoryacht 3288, nekako po dolžini, širini,teži,obliki.. le da je model 3288 na gredi, in je polizpodrivna barka, z gredljem...
Nekateri trdijo, da barka pod 10m nebi smela imeti fly-a, ampak ta je že čez 10m

v slabem morju pa se vse nagibajo,kot morjeplovci, ko gredo iz srečanja, pa naj bo to 10m ali pa 15m ! Plovba z tako barko, je načeloma kar varna,vseeno to ni majhen čolniček,in se da tudi v slabšem morju priti do zavetja...
Vzdrževanje pa je zelo odvisno v kakšnem stanju tako plovilo dobiš,in v kakšnem stanju želiš ,da je. Načeloma pa tudi tu ni nek bav bav... motijo me le tisti Z pogoni... Sam bi se raje odločil za polizpodrivno barko na gredi, je manj stroškov, in plovba naj bi bila še bolj kompaktnejšasaj so motorji in težišče bolj naprej...
Mitja me še ni nikoli peljal z svojo barko,:( tako ,da ne morem vedeti, kako se obnaša na morju, toda ,ko ga gledam, ali pa sebe, se mi zdi ,da se oba enako majeva

(preveč)
Če te zamika tak vikend na vodi, bi ti vseeno morda pred nakupom svetoval ogled morda teh modelov : 3288,3688,3888,3587 Aft ( za vse vem, kje čakajo kupca

)
Sigurno bay 3258 ni slaba barka,in je vredna nakupa in kdor ti bo trdil nasprotno je navaden baksus !