Pozdravljeni!
Nekdo mi ponuja zamenjavo za avtomobil adrio 1002 letnik 1999. Menjal bi ključ za ključ. Koliko so kaj vrednosti take barke, ker se mi sanja ne, danes sem zasledil eno na mornarju ki se prodaja za 45.000€ ali je to realna cena?
Zanima me še kako se obnesejo te barke, kvaliteta itd...
ADRIA 1002
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
danes je vsaka stvar vredna, za kolikor jo prodaš...
Odvisno česa se želiš znebit...
adria 1002 je ok barka, najverjetneje ima 3 kabine, in 2 stranišča, saj tako je bilo mišljeno v osnovi... ogromno bark je imelo le en wc, drugi pa je bil "špajza"
Barka pluje dobro,je pa to izpodrivna barka, in se po valovih valja,ko ena klobasa... njena max brzina je okoli 10-12kn, normalno se z njo pluje okoli 7-8kn ( veliko je odvisno od motorjev )
zadaj v cocpitu, je super plac za žur-sedenje-počivanje...
1002 delajo od leta 1990 naprej...
Odvisno česa se želiš znebit...
adria 1002 je ok barka, najverjetneje ima 3 kabine, in 2 stranišča, saj tako je bilo mišljeno v osnovi... ogromno bark je imelo le en wc, drugi pa je bil "špajza"
Barka pluje dobro,je pa to izpodrivna barka, in se po valovih valja,ko ena klobasa... njena max brzina je okoli 10-12kn, normalno se z njo pluje okoli 7-8kn ( veliko je odvisno od motorjev )
zadaj v cocpitu, je super plac za žur-sedenje-počivanje...
1002 delajo od leta 1990 naprej...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Tex napisal/-a:No kaj je rider, a si zamenjal, čist tko informativno ?
Ne nisem nič menjal, mi ne sede zaradi hitrosti, iščem nekaj okoli 10-11m bolj hitrega tipa fisherman (varianta antares). Najrajši bi naredu kakšno menjavo z doplačilom z ene ali druge strani. Ni mi pa sedaj nek apriori po novi barki, če bo prilika bom če ne pa ne!
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gosti