nakup beneteau
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
nakup beneteau
Zdravo vsem morjeplovcem. V začetku novembra sem za aral ( 25%) vrednosti čolna, do konca leta moram plačati še ostalo. Ker bom prevoz organizeral sam, sem prodajalca vprašal, kdaj bo čoln pripravljen v tovarni za prevzem. V torek dopoldan sem se pogovarjal in oblubil je, da me bo poklical popoldan in mi povedal kaj so mu dejali v tovarni. Danes je četrtek in me še ni klical, zato sem ga jaz klical pa ni bil dosegljiv oz. se ni javil. V pisarni so mi dejali, da je danes odsoten. Gre pa za firmo Atal iz Celja. Zanima me če kdo ve kako je sto firmo in če kdo ve če je imel kdo težave pri nakupu plovila pri tej firmi in kako naj to speljem, da ne bom nasankan. Težava nastane, če ga niso zaarali, da ga ni več v tovarni, ker ta čoln je zadni izdelani iz tovarne, ker so prenehali delati ta moed
V naprej se vam zahvalujem za odgovore.
V naprej se vam zahvalujem za odgovore.
morje, morje...
dandanes je res treba paziti s kom imaš opravka, človek je lahko vzel 10 ljudem po 25 %, prodajalcev preko kataloga imaš samo v Sloveniji preko 100, najbolje je kupiti od prodajalca, kateri ima plovilo na zalogi, tako ga lahko otipaš in kupiš, vse drugo je rizkantno pa čeprav je na pogled podjetje v redu ne veš če bo tako tudi jutri, naprimer poglej RAV Yachting, čez noč je poniknilo,.....vidim, da si hotel na prevozu kaj prišparati, upam da se ti dobro izteče
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Če na karkoli popizdim, je pa to, da se mi nekdo ne javi...
Je pa tako, da je Atal kar resna firma in verjetno ne gre za nateg. Seveda je vse možno, nikoli ne veš, vendar priporočam, da ne začnete tukaj že sedaj po prvem dnevu debate s tistim najbolj črnim scenarijem... Boš videl kaj bo naslednji teden, potem pa poročaj kaj je novega.
Je pa tako, da je Atal kar resna firma in verjetno ne gre za nateg. Seveda je vse možno, nikoli ne veš, vendar priporočam, da ne začnete tukaj že sedaj po prvem dnevu debate s tistim najbolj črnim scenarijem... Boš videl kaj bo naslednji teden, potem pa poročaj kaj je novega.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
primusr napisal/-a:
Mogoče pa Morjeplovca berejo, pa so se ti oglasili preden bi bil cel hudič.
Itak da ga vsi ti fertreterji berejo. Ziv dokaz je gregor.n. Ko je objavil, da kupuje barko, so se mu vsi ki se ne morejo znebit tistih Powerjev od Elana cudezno kar naenkrat javljali.
Pa raznorazni posredniki iz pule tudi ....
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov