murterino 28

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

borisp
Desetnik

murterino 28

OdgovorNapisal/-a borisp » To Jan 03, 2012 20:13

pozdravljeni.
zanima me če ima kdo kaj več informacij o tej barki?Kot vidim na netu je cena malo čudna,motorji so nakem premajhni za to barko.Pišejo tudi da je podjetje acm iz zagreba nekorektno.Zanima pa me ali kdo ve če je kaj teh bark v vodi,dobavljenih kupcem in kako so zadovoljni.Prav tako me zanima če kdo pozna kakšnega lastnika?
hvala in srečnega ter zdravega in seveda mirno morje
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Jan 03, 2012 21:09

Ufff, Murterinio je takšna dolga zgodba, da niti ni za na forum. Kako se je vse skupaj začelo je povezano z ...............
Manjši Murterino 21 je precej prisoten po Jadranu, njegova cena je bila super ugodna, zato so jih naredili kar precej... Kdo jih je natančno delal, ne ve nihče, ker sem slišal že 50 različnih zgodb, vsaka iz zanesljivih virov... Vem, da so jih najprej zagotovo delali v Bluestar-u na Madžarskem, potem so kot pravijo nekateri vse skupaj pokradli in začeli v ZG, še vedno limali gor njihove CE tablice....

28-ko sem gledal lani v Šibeniku, ko je bila še prototip, izgleda zanimivo, kaj pa je v resnici, pa bo treba videti na morju...

Očitno je firma sedaj "očiščena" in se ukvarja samo še z barkami, starih poslov pa ni več... :D Upam, da ostane tako in da to res eden od hrvaških proizvodov...
Uporabniški avatar
glens
Admiral
Kraj: ACI Ičići

OdgovorNapisal/-a glens » To Jan 03, 2012 21:58

Ti priporočam, da malo pogledaš na (upam, da lahko napišem to povezavo, če ne naj se gdo oglasi) http://forum.ribolovnamoru.com/viewforum.php?f=8 , je kar nekaj govora bilo o teh barkah.
Uporabniški avatar
glens
Admiral
Kraj: ACI Ičići

OdgovorNapisal/-a glens » To Jan 03, 2012 22:03

Drugače sem pa kak mesec nazaj zasledil, da delajo na elekričnem plovilu, vendar so zadevo zgleda da umaknili iz spletne strani.
Y
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a Y » Pe Feb 03, 2012 14:59

Če se 28tka pelje podobno kot manjši modeli, potem tega ne bi kupoval.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... P2x2_wEtaE
Poglej od 2:30 naprej.

Grašo je bistveno boljši izbor.

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gosti