Lep pozdrav vsem morjeplovcem!
Malo gledam naokrog za plovili, pa mi je v oko padel omenjeni model. Ima mogoče kdo v lasti tako plovilo, oziroma kakšnega podobnega temu? Zanimajo me predvsem kako je s prostornostjo plovila, glede na to da ima kabino. Iščem nekaj kar bi nadomestilo sedajšnjega 3 metrskega gumenjaka. Plovilo bi sicer uporabljal bolj za dnevne izlete, pa vendar mi je všeč, da je nekaj prostora kamor bi lahko shranil vso kramo. Za prevoz po cesti pa je pomojem z 2.11m širine tudi nekako normalnih mer za cestni promet, glede teže pa bi lahko tudi vse skupaj spravil na 750kg skupne teže.
Quicksilver 430 cruiser
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
Mornar Rok
- Poročnik fregate
- Kraj: Ljubljana
Ne bom pametoval glede plovila, ker ga ne poznam...
Vendar pa nikakor ne jemlji za merilo širino plovila 1,9 ali pa 2,4 je na cesti praktično enako. Pri obeh moras malenkost paziti, vendar, če ti je prvič si v pol ure IN!
Vedeti moraš, da večji, kot si, bolj te pazijo drugi(se umikajo)
Za prikolico ali je 750 ali pa 1000kg pa je razlike na leto samo 22€, ki jih moraš plačati za zavarovanje prikolice. Poleg tega imas moznost kaska tako prikolice, kot plovila med transportom, tudi kraje itd...
Toliko od mene
Vendar pa nikakor ne jemlji za merilo širino plovila 1,9 ali pa 2,4 je na cesti praktično enako. Pri obeh moras malenkost paziti, vendar, če ti je prvič si v pol ure IN!
Vedeti moraš, da večji, kot si, bolj te pazijo drugi(se umikajo)
Za prikolico ali je 750 ali pa 1000kg pa je razlike na leto samo 22€, ki jih moraš plačati za zavarovanje prikolice. Poleg tega imas moznost kaska tako prikolice, kot plovila med transportom, tudi kraje itd...
Toliko od mene
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
doma imam katalog Quicksilverjev in ti povem, če že raje model 470, je malo večji in širši, več standardne opreme kot so navigacijske lučke, santiga pumpa, blazine zunaj, po ceniku staneta oba skoraj enako, širina po cesti pa ni problem, eni pravijo do 2.55m drugi pa do 2.59m, sicer imaš teh manjših čolnov na izbiro kar nekaj na našem trgu
Kot ti je predlagal adrian raje poglej za model 470. Tukaj pa imaš nekaj malega napisano glede tega čolna (470) glede velikosti, da si boš lažje predstavljal.
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... silver+470
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... silver+470
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost