Boot 2012 by al; Sunseeker, Princess
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
al
Boot 2012 by al; Sunseeker, Princess
...
Nazadnje spremenil al, dne Ne Jan 17, 2016 16:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Boot 2012 by al; Sunseeker, Princess
al napisal/-a:
Oblika je stvar okusa a jaz mislim, da se s Pershingom 64 žal ne more primerjat.
Bravo Al ! Lep prispevek. V Pershingu je pa takole :
Drugače pa, kako je že Novinec enkrat zapisal
Nemški avto, italijanska barka, čevlji so pa lahko tud angleški
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Re: Boot 2012 by al; Sunseeker, Princess
al napisal/-a:Ko stopite po stopnicah dol, se znajdete v nekem "salončku", ki je nasproti kuhinje (zadaj vhod v lastniško kabino).
Zakaj delajo take neumnosti, ne vem. Kdo bo tam sedel? Občudovalec kuharice?
Simpl. To je party-boat. Dogaja se torej žur, si okajen, greš dol na WC, pa na poti nazaj spoznaš, da moraš mal počiti preden greš spet gor po stopnicah in se usedeš v ta salonček, ki je prav zato tam. Pogled ti seže, kot si napisal, direkt v kuhinjo, kjer mladenke pripravljajo naslednjo rundo koktejlov in se prav prijetno sklanjajo, ko režejo limete. Arhitekt ne bi mogel zadeti bolj s postavitvijo klopi, tak fajn razgled je to. Ko se malo odpočiješ in bi morda že počasi zmogel pot navzgor, pride mimo peroksid-silikonska starleta in ji predlagaš, naj ne gre na WC, temveč se poleg tebe usede na ozko klopico v tem salončku, da mal popričata. Tudi spalnica, ki jo boš morda potreboval čez kako uro, je po potrebi blizu. Barka je tako za dober žur popolna.
A smo rešili uganko salončka?
PS. Inspired by Novinec
verjetno so parkirani v zadkih velikanov 
Nazadnje spremenil cibro, dne To Feb 14, 2012 09:46, skupaj popravljeno 1 krat.
animal napisal/-a:Samo volan v pershingu je pa res ko v citroen visa.
Me veseli, da se še kdo spomni kakšen volan je imela Visa.
Sam na Pershingu je tam popolnoma za okras. Barko upravljaš z dvema Joy-stickoma na obeh straneh sedeža. Volan pa, ko sediš, dosežeš le z nogami
Jebi ga! Tko so si zamislili.
Al, slike salona Pershinga 64 nimam, ker te slike so iz Osemdesetke, s katero smo se fijakali pred lani v Splitu.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:Sam na Pershingu je tam popolnoma za okras. Barko upravljaš z dvema Joy-stickoma na obeh straneh sedeža. Volan pa, ko sediš, dosežeš le z nogami![]()
Jebi ga! Tko so si zamislili.
Je nekaj podobnega v celi grupaciji Ferreti... Timun dosežeš samo z nogami, samo je vseeno fajn pluti s tako barko. Volana res ne rabiš skoraj nič. Malo čudno se sliši, vendar je res. Ko si zunaj, takoj autopilot in potem samo na njemu stopinja levo, stopinja desno... Ko vpluješ v zaliv ali marino, pa timun tudi nič ne posluša in je edino kar vodi barko preko 50 čevljev uporaba levega in desnega motorja...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti