Monterey 270 CR
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Monterey 270 CR
Ima kdo kakšne izkušnje o teh čolnih? vse pride prav,....
Hvala!!!
Hvala!!!
Čoln dober, lepega designa v kokpitu, armaturka, sedeži... Z boka deluje malce visok in nekomu grd, drugemu pa lep, pač relativno... Roko na srce, čoln je malce višji, zato tudi malce bolj občutljiv na bočni veter in valove, vendar nič pretresljivega. V notranjosti je relativno malo prostora glede na konkurenco, vendar pa je notranjost lepa in je to pač kompromis. Če bi imel 2 otorka, potem bi ti rekel poglej kaj drugega, ker pa te poznam, pa bo za sedaj za vaju ta čoln kar zelo primeren...
Ima ga naš Gobbi, ga tudi prodaja, pa vem, da je vrhunsko ohranjen in vreden nakupa.
Ima ga naš Gobbi, ga tudi prodaja, pa vem, da je vrhunsko ohranjen in vreden nakupa.
oj sem šel pogledat in on prodaja Crownline 270 CR. Ta Monterey ima Volvo 5,7 320km teža naj bi bila 3400kg a bo še vredu? Če imaš pa kaj časa ga lahko gremo skupaj pogledat... Imam samo tvojo HR mob. št. tako da mi lahko daš na ZS pa te pokličem... Kakšne izkušnje pa imaš z A-mar ( brez reklame samo mnenje oz morebitne izkušnje) paše mi ker mi stari čoln vzamejo noter,....
bošta napisal/-a:. Kakšne izkušnje pa imaš z A-mar ( brez reklame samo mnenje oz morebitne izkušnje) paše mi ker mi stari čoln vzamejo noter,....
Evo to temo si preberi, pa boš dobil že kr neki slike o AMAR-ju
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... light=nina
Ure dnevi leta tečejo....
o ta je pa dobra,.... Hvala bogu da je moja lepša polovica zajebana do konca in da je nobeden ne bo nikoli nategnil in ji vzel denarja kar tako na lepe oči. Pri nas je tako da kdo kaj ponuja se to napiše v pogodbo in v pogodbi morajo biti tako dolžnosti kot pravice zapisane....
Bi pa vseeno šel pogledat z nekom ki se spozna na zadeve pogledat čoln...
lp,
Bi pa vseeno šel pogledat z nekom ki se spozna na zadeve pogledat čoln...
lp,
-
Bouges Nina
- Admiral
bošta napisal/-a:o ta je pa dobra,.... Hvala bogu da je moja lepša polovica zajebana do konca in da je nobeden ne bo nikoli nategnil in ji vzel denarja kar tako na lepe oči. Pri nas je tako da kdo kaj ponuja se to napiše v pogodbo in v pogodbi morajo biti tako dolžnosti kot pravice zapisane....
lp,
Kdo pa je rekel, da ni bilo napisano? Pogodba na mestu, le, da se je odvetnik za glavo držal, ko je videl ŠE EN IZVOD te ISTE pogodbe. Nočem strašit, vendar le v razmislek. Pa srečen nakup želim!!!!
Bouges Nina napisal/-a:bošta napisal/-a:o ta je pa dobra,.... Hvala bogu da je moja lepša polovica zajebana do konca in da je nobeden ne bo nikoli nategnil in ji vzel denarja kar tako na lepe oči. Pri nas je tako da kdo kaj ponuja se to napiše v pogodbo in v pogodbi morajo biti tako dolžnosti kot pravice zapisane....
lp,
Kdo pa je rekel, da ni bilo napisano? Pogodba na mestu, le, da se je odvetnik za glavo držal, ko je videl ŠE EN IZVOD te ISTE pogodbe. Nočem strašit, vendar le v razmislek. Pa srečen nakup želim!!!!
Samo da je bila ta pogodba ENOSTRANSKO PODPISANA!
-
Bouges Nina
- Admiral
Ufff, jst sem šele sedaj ugotovil, da sem kiksnil!!! V glavi sem imel, da ti gledaš Crownline 270 in ne Monterey 270... Žal slednjega čolna ne poznam detajlno in kar sem napisal zgoraj nikakor ne velja zanj... Tisto napisano zgoraj je bilo za Crownline, kar si že sam ugotovil, ko sem omenil, da enega prodaja naš Gobbi...
Se oproščam, ker sem dal napačne info!
Se oproščam, ker sem dal napačne info!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov