Ukraden Sunseeker Manhattan 70
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
Mat2000
..
Nazadnje spremenil Mat2000, dne To Mar 19, 2013 13:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja krasno, mene pa zanima kako je varovano v Vrsarju, da taka barka izgine
no rain, no rainbow
Re: Ukraden Sunseeker Manhattan 70
marcus napisal/-a:Ja krasno, mene pa zanima kako je varovano v Vrsarju, da taka barka izgine
Na recepciji je ponoči vedno en receptor in pomoli so pod kamerami. Niso pa kaj posebej aktivni; recimo če prideš sredi noči, nihče ne gre gledati ali si res "pravi" na barki, ampak saj tega takointako nikjer ne počnejo. Marina se drži mesta in takšnih in drugačnih sprehajalcev 24/7 je vedno kar nekaj.
Me pa zanima ali so ga odvlekli ven brez prižganih motorjev ali so zakurblali že v marini ...
Tako barko pa res ni problem odpeljat...
Itak ne gleda nihče, pa še tisti ki gleda se budalo dela,ko začnejo spraševat...
Pogledaš,da ni sosedov, zvečer prideš, v barki prižgeš luči, naviješ muzko... nek se zna da je šef gor...
Po palubi v maju itak ne skačeš, ker je mraz...
Zjutraj, pa lepo pališ motore in odpluješ... 90% te nihče nič ne vpraša, še pomaga ti pri izplutju
Bolj zanimivo je vprašanje, kam je barka šla, Italija ? Grčija ? Monte negro ?
Itak ne gleda nihče, pa še tisti ki gleda se budalo dela,ko začnejo spraševat...
Pogledaš,da ni sosedov, zvečer prideš, v barki prižgeš luči, naviješ muzko... nek se zna da je šef gor...
Po palubi v maju itak ne skačeš, ker je mraz...
Zjutraj, pa lepo pališ motore in odpluješ... 90% te nihče nič ne vpraša, še pomaga ti pri izplutju
Bolj zanimivo je vprašanje, kam je barka šla, Italija ? Grčija ? Monte negro ?

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti