1. virtualno srečanje morjeplovcev t.i. online ruta

Vabila in navodila za redna mesečna srečanja članov in posebne dogodke

Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Feb 14, 2012 12:14

Ja fantje, gremo z resnimi temami naprej!

Al, pa nisem te napadel, nikakor ne, mogoče sem res malo trapasto napisal in je izpadlo kot da te grajam... Je bilo samo razmišljanje, kaj je s tabo, ko tako v ekstreme streljaš. :wink: Po eni strani prodajaš nick name, torej kot da se umikaš iz naše druščine, potem pa napišeš čudovite reportaže... Upam, da se ti nismo kaj zamerili, ker tvoja prisotnost je definitivno popestritev! :wink:

Bomo pa malo predelali forum. Predvsem pridejo spremembe v oddelku motornih plovil in pa prihaja še nekaj na idejo našega Kr enga. Mislim, da bo to marsikomu všeč. Spremembe bodo predvsem za tiste bolj divje navtike, ki so prepluli že marsikatero miljo in poznajo Jadran zelo dobro, zraven pa mogoče še kakšen drug predel Sveta...
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Feb 14, 2012 12:48

jst pa al-a čist štekam :)

on bi pač rad svoj nick AL zamenjal z ALFONZO in ker se nickname ne da spreminjati, se je odločil tega poslovno unovčiti in ga prodaja...
Če pa mu admin lahko tole spremeniš, bo tudi starega nehal prodajat...

Zajebancija ne paše v resne teme, ampak saj tam jo načeloma ni.
kdor je potreboval informacije jih je vedno dobil...
Se pa včasih pojavi tudi kakšno neumno vprašanje ( čeprav naj neumnih vprašanj ne bi bilo-so lahko samo odgovori-pravijo )
ali pa se pojavi že 5x predebatirano vprašanje... take stvari pa včasih zahtevajo neumen odgovor :( žal...

PS: se vidimo 27.2 8) sam minus je ker tisti ki bodo hoteli spat bodo sam comp. ugasnili, pa jih ostali ne bodo mogl motit, kot na ruti...
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Feb 14, 2012 15:19

Admin in klapa, meni je forum všeč z vsem skupaj, s tem vred, da je tudi v resnih temah (kjer člani skušajo dati najboljši možni odgovor tistemu, ki vpraša) ne zmanjka humorja.

Doslej mi je bilo - kar je bistveno - vedno mogoče ločiti resno info od humorja.

In tako so mi čisto všeč Texove pripombe, pa Lipnikov mudovlek (dokler mi ga ni praktično doživeti)...

In če mi ni čisto jasno, kaj ima Al za bregom s prodajo nicka nič hudega - pri strokovni plati je Al čisto dovolj nedvoumen in ni nič narobe, če se pri branju o prodaji nicka malo praskam po glavi - gotovo je tega že potrebna in je Al to uganil :wink:

Fanje in dekleta, če smo vsi čisto čisto istega mnenja, pogovora sploh ni.

Nujno rabimo koga, ki nas bodisi malo podreza (omenjeni in neomenjeni humoristi), koga ki se ne strinja in misli drugače (lepo je, če zna to argumentirati oziroma se je pripravljen-a tega naučiti, potem na koncu vsi vemo več). In za to, da tisti, ki je kaj napisal dobro to po možnosti naredi še kdaj, je dobro, če napišemo tudi kak odgovor s 'hvala' in podobnim, tudi če strogo vzeto to ni odgovor na vprašanje.

Al, ko sem jaz tu začenjal, mi je bil en prispevek zelo všeč, v tisti temi je bilo pa potem še razpravljanje, ali je bilo tisto preveč tvegano ali ne. Pa sem jaz dobil nasvet, da naj si preberem kaj o easy life (kar zdaj skušam delati redno ( :lol: hvala texu in kompaniji za en konec takega ) in še malo debate naprej, kar sem potem prestavil v temo Prepucavanje dveh naših članov ki je obstajala že pred tem.

In če je kaj za tja, se da čisto lepo tam nadaljevati (pa tudi stari prispevki so včasih poučni; potem ni treba nam narediti istih napak - razen, če so nam v veselje :oops: ).

Pa Al, tudi admin včasih misli drugače, kot ga lahko kdo razume - tudi tebe ni nameraval kar požreti (še rabi kakšno tako dobro poročilo s kakšnega sejma, na katerega ni utegnil iti).
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Feb 14, 2012 15:52

Marjan Tomki napisal/-a: Pa sem jaz dobil nasvet, da naj si preberem kaj o easy life (kar zdaj skušam delati redno ....

:oops: Marjan Tomki upam, da nisi zameril. To je bilo vzeto tako, bolj za hec. Ker, kolikor se spomnim, si takrat napisal dva ekrana na neko enostavno temo. Ker sem časovno vedno bolj omejen, sem prebral le en odstavek, potem pa popenil. In napisal, da prešaltaj na "Easy life", ker tako je na tem svetu lepše. :lol: :lol: :lol: Najprvo zdravje, pa kak liter domačega, tud kaka mlada še paše (če ne drugega pa Mike-ove slike) in se da preživet. :wink: Fajn bod :P
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Feb 14, 2012 16:01

Še mojih 5 centov: ta forum je en najbolj normalnih in strpnih forumov pri nas... med drugim tudi zato, ker se veliko članov osebno pozna... to je dodana vrednost tega foruma in bi jo bilo škoda izgubit... na večini forumov kjer se člani skrivajo za anonimnostjo, je nivo komuniciranja nižji.
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Feb 14, 2012 16:08

Pa ne samo da se nekateri člani poznamo. Jaz sem nazadnje svojemu novemu sosedu v marini (tudi forumašu) zaupal, da me je skupaj s svojim bratom potegnil na vrh jambora in to ob približno 23.45 uri. Tega svoji ženi ne bi, tudi ob 12h ne.
A ne matejfoski!?

Sicer pa je naslov tele teme pravšnji, 1. virtualno srečanje morjeplovcev, ker se očitno ravno to zdjale dogaja, tukaj in zdaj :D :D :D
Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » To Feb 14, 2012 16:35

Ej AL, sam sem pa malo jezen, ker tale Virtual Skipper je pa res dolg,ko strela in mi ga download-a že od jutra :evil:
Pazi se, če ne bo nobene motornjače notr ! :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Feb 14, 2012 16:47

kr en napisal/-a:
Marjan Tomki napisal/-a: Pa sem jaz dobil nasvet, da naj si preberem kaj o easy life (kar zdaj skušam delati redno ....

:oops: Marjan Tomki upam, da nisi zameril. ... :wink: Fajn bod :P

Ne, saj si imel prav. Tvoje sem si vzel k srcu (tako kar zadeva easy life kot - upam - malo bolje čitljive prispevke).

Iz tistega naprej smo se pa tudi kaj naučili - jaz upam da vsaj tega, da ne padem več tako daleč in na široko iz teme, kot takrat.

Sicer je pa res, da je komunikacija čez internet 'ozek' komunikacijski kanal, kje manjkajo meta informacije, ki jih recimo podzavest porabi za presojo, ali je nekdo trenutno resen in ti misli dobro, ali je barabin in ima kaj za bregom, ali pa je je nagajived in te dreza. Da se spoznamo neposredno, ko te pomankljivosti ni, je - poleg srečanj na vodi in ob njej - ena od bistvenih vlog vseh srečanj morjeplovcev.

Pri tem ne gre za to, da se znancem dopušča stvari, ki se jih drugim ne bi, gre za to, da potem veš, kdaj se kdo šali in česa (ponavadi) ne misli resno...

(Primer Lipnik in mudovlek :lol: :lol: :lol: - Al, vsaj na meni ga še niso ponucali :wink: )

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » To Feb 14, 2012 19:52

Marjan Tomki,ti oblubim,da prvič ko prideš na srečanje,greš prvo v drvarnico,pol pa na -mudovlek- :lol: :lol:
Lp CC
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Sr Feb 15, 2012 19:17

Na drvarnice imam lepe spomine (od tega, ko smo se lovili in skrivali po njih, pa do precej nasekanih drv). Če bo kaka dobra sekira in tnalo in nekaj metrov drv za nasekat, z veseljem pridem v drvarnico na fitnes.

Mudovlek pa ... rajši teoretično. :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Tex
Admiral

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Feb 15, 2012 19:24

MT, ne boj se tisti mudovlek, z katerim straši Lipnik, je itak skos zaseden, ker ga uporablja skoz za sebe ;)
tako,da v drvarnici boš sigurno dobil sekiro pa drva ;)
SlikaSlika

val
Admiral
Kraj: Maribor-koper- Pula

OdgovorNapisal/-a val » Sr Feb 15, 2012 19:47

Mislim ,da sem že enkrat omenil ,da bi bilo fino če bi bila klepetalnica .,Potem mislim da, bi na postih ostale samo bolj ali manj resne teme..
Veselo klepetali pa bi v klepetalnici.
Po zgledu ostalh klepetalnic,javna soba in zasebne sobe .
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Če Feb 16, 2012 01:12

Poznam zelo veliko morjeplovcev, eden izmed njih je tudi Al. Oba sva imela priložnost, da se bolje spoznava na njegovi barki. Pa če se ne motim, sem celo edini od morjeplovcev.

Name je napravil zelo dober vtis. Razgledan, poznavalec navtike, dober jadralec, morjeplovec (Grčija), .... edino na elektriko se bolj malo spozna :lol: (na mojo srečo).

Zato se mi dozdeva, kam je meril s temi zadnjimi prispevki. Pa ne samo to, kar je Val pred tem omenil. Res pa se mi ne ljubi še o tem razpravljati.

Škoda le, da se fajtate brez veze.

Al, greva na pivo! :D
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
al

OdgovorNapisal/-a al » To Feb 21, 2012 08:05

Kurc, pridem na ruto:

Slika

:D :lol: :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta