Admin in klapa, meni je forum všeč z vsem skupaj, s tem vred,
da je tudi v resnih temah (kjer člani skušajo dati najboljši možni odgovor tistemu, ki vpraša)
ne zmanjka humorja.
Doslej mi je bilo - kar je bistveno -
vedno mogoče ločiti resno info od humorja.
In tako so mi čisto všeč Texove pripombe, pa Lipnikov mudovlek (dokler mi ga ni praktično doživeti)...
In če mi ni čisto jasno, kaj ima Al za bregom s prodajo nicka nič hudega - pri strokovni plati je Al čisto dovolj nedvoumen in ni nič narobe, če se pri branju o prodaji nicka malo praskam po glavi - gotovo je tega že potrebna in je Al to uganil
Fanje in dekleta, če smo vsi čisto čisto istega mnenja, pogovora sploh ni.
Nujno rabimo koga, ki nas bodisi malo podreza (omenjeni in neomenjeni humoristi), koga ki se ne strinja in misli drugače (lepo je, če zna to argumentirati oziroma se je pripravljen-a tega naučiti, potem na koncu vsi vemo več). In za to, da tisti, ki je kaj napisal dobro to po možnosti naredi še kdaj, je dobro, če napišemo tudi kak odgovor s 'hvala' in podobnim, tudi če strogo vzeto to ni odgovor na vprašanje.
Al, ko sem jaz tu začenjal, mi je bil en prispevek zelo všeč, v tisti temi je bilo pa potem še razpravljanje, ali je bilo tisto preveč tvegano ali ne. Pa sem jaz dobil nasvet, da naj si preberem kaj o easy life (kar zdaj skušam delati redno (

hvala texu in kompaniji za en konec takega ) in še malo debate naprej, kar sem potem prestavil v temo
Prepucavanje dveh naših članov ki je obstajala že pred tem.
In če je kaj za tja, se da čisto lepo tam nadaljevati (pa tudi stari prispevki so včasih poučni; potem ni treba nam narediti istih napak - razen, če so nam v veselje

).
Pa Al, tudi admin včasih misli drugače, kot ga lahko kdo razume - tudi tebe ni nameraval kar požreti (še rabi kakšno tako dobro poročilo s kakšnega sejma, na katerega ni utegnil iti).
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...