Torej velja! Sreda 1.10.2008 ob 20:00 uri, gostilna pri Konšku, Trojane. V starem delu gostilne...
Upam, da pridete tudi štajerci, saj smo se pomaknili malo na vzhodno stran.
Gre morda kdo iz dolenjske na srečanje? Lahko bi se dogovorili da nas gre z enim avtom več. Bi že med potjo kakšno rekli in kak kozarec brez skrbi spili.
Šel bi pa nemorem ,imam ene hude PI........ Moram biti zvečer doma ,se pa lahko dolenci dobimo na kakšnem čveku popoldne dokler je še kolčkej dan (pa ne me narobe zastopit,da bi hotel delit kakšne osebe )
L.P.
Dobil OK v službi, dobil OK doma. Se vidimo .
Če je prav, sem tudi rezerviral posebno sobico v starem delu gostilne, za cca. 15 ljudi, prostora pa je za 25. Od 19 ure naprej. Ko prideš notri, pri šanku zaviješ levo, prideš v prostor z šankom in greš levo skozi vrata. To je to. Upam , da ne bom kregan od šefice, če nas bo premalo . Torej..... .
LP
Pozdravljeni!
Glede današnjega srečanja v Trojanah, bi samo dodal, da če je kdo iz MB oz. okolice in trenutno nima prevoza, se lahko pelje z mano. Moj odhod iz Lenarta bo okrog 18 uri in 30 min.
Mobi 041-855-937
LP
ps; delitev stroškov prevoza ne pride v poštev.
Jaz sem te malo pogrešal. Pa ne mislim, da je bilo slabo (razen meni , na poti domov ). Mislil sem pač na temo okoli obnove , samogradnje itd.
Drugače pa smo se malo vozili z hitrimi čolni, malo ribarili , pa še kaj. Skratka, bilo je zanimivo in poučno.
Upam , da ti naslednjič uspe .
LP