Srečanje morjeplovcev 5
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Potlej se pa tako dogovorimo. Jutri pokličem in rezerviram (upam, da sprejema) na MORJEPLOVCI oz. na priimek ZALAR. Mislim, da bo za začetek dovolj vsaj 10-15 potlej se bomo pa že malo stisnili ali pa razkomotili odvisno kolko bo gostov. Če je premalo naj kdo sporoči okvirno cifro, jaz nimam predstave kolko nas bo, pridem prvič.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Ma ne ga srat, pri Miranu (lastnik) nimaš kaj rezervirat. Pridemo, kot vedno, spijemo nekaj piv in to je to... Je pa res, da Pavilijon ni ravno najboljši kraj za taka srečanja, če nas bo več kot 15.
Glede prihodnjih srečanj bi se sedaj malce dogovorili, kar je plan dnevnega reda. Tudi jaz bi bil za to, da dogovorimo npr. prvi četrtek v mesecu, kot predlaga Pajer1. To je njegova ideja iz prejšnjega srečanja...
LP in se vidimo
Glede prihodnjih srečanj bi se sedaj malce dogovorili, kar je plan dnevnega reda. Tudi jaz bi bil za to, da dogovorimo npr. prvi četrtek v mesecu, kot predlaga Pajer1. To je njegova ideja iz prejšnjega srečanja...
LP in se vidimo
Točno tako! Srečanje je bilo kot vedno zanimivo, smo pa bili včeraj v največjem obsegu do sedaj. Ste me prav presenetili...
Problem je bil predvsem v tem, ker Pavilijon ni ravno najboljša lokacija za tako srečanje, še posebej sedaj, ko nas je bilo res veliko. Z nekaterimi sem malce več podebatiral, z drugimi sem se žal samo spoznal in bomo kaj več rekli naslednjič...
Glede prihodnosti pa so moje ugotovitve iz srečanja naslednje. Temo sem nekako nadaljeval v novi temi na tem naslovu, kjer je tudi prva anketa.
http://www.morjeplovec.net/viewtopic.php?t=1822
LP, Sandi
Problem je bil predvsem v tem, ker Pavilijon ni ravno najboljša lokacija za tako srečanje, še posebej sedaj, ko nas je bilo res veliko. Z nekaterimi sem malce več podebatiral, z drugimi sem se žal samo spoznal in bomo kaj več rekli naslednjič...
Glede prihodnosti pa so moje ugotovitve iz srečanja naslednje. Temo sem nekako nadaljeval v novi temi na tem naslovu, kjer je tudi prva anketa.
http://www.morjeplovec.net/viewtopic.php?t=1822
LP, Sandi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost