Na kolesu me je zeblo tja do LPPja, potem pa sem prišel na delovno temperaturo, tako da sploh ne vem, kdaj sem prišel domov. Bom ženo vprašal, če bo hotela govoriti z mano
Srečanje JUNIJ 2013
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Srečanje uspelo, dogovor o ruti tudi, čevapčičev bo za nekaj časa dovolj (par dni
). Spet nove veze in poznanstva in veeeeliko skupnih projektov (izza šanka)
Na kolesu me je zeblo tja do LPPja, potem pa sem prišel na delovno temperaturo, tako da sploh ne vem, kdaj sem prišel domov. Bom ženo vprašal, če bo hotela govoriti z mano
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
- habibi Vll
- Admiral
Marchi napisal/-a:Srečanje uspelo, dogovor o ruti tudi, čevapčičev bo za nekaj časa dovolj (par dni). Spet nove veze in poznanstva in veeeeliko skupnih projektov (izza šanka)
![]()
Pa si že pršu al se še ogrevaš
mašinfirer
- habibi Vll
- Admiral
admin napisal/-a:Srečanje je bilo super, kot vedno!
In za tiste, ki vas ni bilo, niti malo se nismo skregali, pa niti kaj veliko nismo razpravljali o vsem skupaj. Imeli smo se "fajn"!!! Govor je bil, pravila in navodila za ruto tudi... Več o tem pa v tisti temi o ruti.
@admin sej nism škodeželno misli, itak vem, da se ne morte kregat, sami fejst ldje
Lp, iz Ilovika (vreme je vetra ni
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta