APRILSKO SREČANJE
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
-
delfino
- Višji štabni praporščak
- Kraj: Piran
- Kontakt:
APRILSKO SREČANJE
Morjeplovci, no tudi to se dogaja......
Svoje delovanje sem prenesel na GRAD ŠTANJEL, na Krasu....
V aprilu pričnem z rednim obratovanjem....
Prelepa zadeva, pa še bližje obale sem ..
Torej srčno vabljeni, da se po enem letu zopet dobimo, torej tretjič pri meni, vedno na drugi lokaciji, vedno zanimivo....
Potrudil se bom za presenečenje in vrhunske kulinarične užiteke.... res obljubim , da se bom potrudil....
Torej javite koliko vas bo in da se točno domenimo...
lep pozdrav in dobrorošli.......
Svoje delovanje sem prenesel na GRAD ŠTANJEL, na Krasu....
V aprilu pričnem z rednim obratovanjem....
Prelepa zadeva, pa še bližje obale sem ..
Torej srčno vabljeni, da se po enem letu zopet dobimo, torej tretjič pri meni, vedno na drugi lokaciji, vedno zanimivo....
Potrudil se bom za presenečenje in vrhunske kulinarične užiteke.... res obljubim , da se bom potrudil....
Torej javite koliko vas bo in da se točno domenimo...
lep pozdrav in dobrorošli.......
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Jas sem za, Štanjel mi je bil všeč (na gradu se je poročila moja nečakinja... spet zgodba, ampak ni morjeplovska).
Pa še Alesjo je čisto blizu...
Pa še Alesjo je čisto blizu...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Govoril sem z Andrejem (Delfino) in predlaga, če lahko srečanje premaknemo na 17.4. ker ima teden prej restavracijo zasedeno. Obljubla, da nam bo pripravil odlično hrano (tudi pohanga piščanca
) in pravega harmonikaša (tistega, ki nas je že enkrat spremljal v Portorožu). V večer lahko vključimo kakšno popotniško predstavitev. Ima vso tehniko za predvajanje in več sal z mizami (tudi za 200 oseb), kar pomeni, da število ni omejeno. Prosi za prijave, da ve nabavit dovolj vina.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
.
Ej, Car, da se ne boš v rit brcnu.
Ravno ti si imel veliko za povedat, da se datumov ne premika. Saj veš, lansko srečanje .....
A slučajno kandidiraš za politika, ker se tako hitro premisliš?
Hehehe, zarečenega kruha se največ poje!
Hitro si dobil nazaj.
LP
.
CAR napisal/-a:Govoril sem z Andrejem (Delfino) in predlaga, če lahko srečanje premaknemo na 17.4. ker ima teden prej restavracijo zasedeno. Obljubla, da nam bo pripravil odlično hrano (tudi pohanga piščanca) in pravega harmonikaša (tistega, ki nas je že enkrat spremljal v Portorožu). V večer lahko vključimo kakšno popotniško predstavitev. Ima vso tehniko za predvajanje in več sal z mizami (tudi za 200 oseb), kar pomeni, da število ni omejeno. Prosi za prijave, da ve nabavit dovolj vina.
Ravno ti si imel veliko za povedat, da se datumov ne premika. Saj veš, lansko srečanje .....
Hitro si dobil nazaj.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pajer1 napisal/-a:.
Hitro si dobil nazaj.
LP
.
Kaj češ, jadralec je. Torej se obrača po vetru
CAR napisal/-a:Pajer slabo bereš. Nisem se jaz premislil temveč sem samo napisal željo Delfina. Citiram: "....in predlaga, če lahko srečanje prmaknemo na 17.4...."
Daj ne bodi malenkosten!
Ko mačku stopiš na rep, zacvili!
Point ni v tem štosu, ampak ....
LP
.
pajer 1
- od kapitana zena
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti