1. Ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Ja takole je. Če se strinjate, potem bi bilo 22. do 28. junij, vmes pa je res praznik (sreda 25.06.)
Druga varianta je teden kasneje, ki potem pomeni prvi del še v juniju, drugi pa v juliju...
Pomoje je prva varianta boljša, že zaradi praznika. Marsikdo si bo lahko organiziral samo 2 prosta dneva in skupaj s praznikom, se nam lahko pridruži za celih 5 dni... Mogoče vsi štatamo šele 25. in za prvo leto ne pretiravamo s celim tednom?
LP
Druga varianta je teden kasneje, ki potem pomeni prvi del še v juniju, drugi pa v juliju...
Pomoje je prva varianta boljša, že zaradi praznika. Marsikdo si bo lahko organiziral samo 2 prosta dneva in skupaj s praznikom, se nam lahko pridruži za celih 5 dni... Mogoče vsi štatamo šele 25. in za prvo leto ne pretiravamo s celim tednom?
LP
Upsss, ja moja napaka, seveda je četrtek. Na hitro sem pogledal...
Evo moj predlog je, kot sem napisal že zgoraj, da za prvič ne pretiravamo in rečemo 4 dni. Se pravi štart je 25.06.2009. Če pa nam bo všeč, lahko jeseni odrinemo za cel teden.
Vse v zvezi s potjo, koliko milj prepluti, katere kraje obiskati, vse to se bomo dogovorili tukaj in pa tudi na posebnem sestanku! Za sedaj velja samo datum!
LP
Evo moj predlog je, kot sem napisal že zgoraj, da za prvič ne pretiravamo in rečemo 4 dni. Se pravi štart je 25.06.2009. Če pa nam bo všeč, lahko jeseni odrinemo za cel teden.
Vse v zvezi s potjo, koliko milj prepluti, katere kraje obiskati, vse to se bomo dogovorili tukaj in pa tudi na posebnem sestanku! Za sedaj velja samo datum!
LP
Jaz pa bi odgovoril na vprašanje ankete; Bi se udeležili skupinske tedenske rute ? Bi, oziroma bom se, z mojo barko.
To sem napisal radi tega, ker se mi zdi, da pri pritrditvah resnih članov, bo to postalo tradicionalni letni izlet. Torej bo tudi postavljeno enako vprašanje čez leto ali dve
. Zaenkrat pa, UŽIVAJTE !
LP
To sem napisal radi tega, ker se mi zdi, da pri pritrditvah resnih članov, bo to postalo tradicionalni letni izlet. Torej bo tudi postavljeno enako vprašanje čez leto ali dve
LP
Prav lahko postane tradicionalni letni izlet MOTORNJAKOV!!! Ostale ste že vnaprej izločili oz. prekrcali na motornjake. Ampak, najlepša hvala za ponudbo, na mopedih se ne bom vozil, imam raje moj kanu.
To me moti in nič drugega. Mogoče je nemreč zelo neprimeren termin. Namesto tega bi morali biti vprašanje: ali se boste rute udeležili z motornjakom ali z jadrnico?
Tudi jadrnice vas prav lahko ulovijo, saj so razdalje, ki jih imate v načrtu prepluti, zelo kratke. Vi boste pluli zjutraj in zvečer, jadrnice pa z lahkoto preskočijo vaše kopalne akrobacije in se vam zvečer pridružijo na žuru?
MOGOČE pa ne pašejo zraven ... MOGOČE?
To me moti in nič drugega. Mogoče je nemreč zelo neprimeren termin. Namesto tega bi morali biti vprašanje: ali se boste rute udeležili z motornjakom ali z jadrnico?
Tudi jadrnice vas prav lahko ulovijo, saj so razdalje, ki jih imate v načrtu prepluti, zelo kratke. Vi boste pluli zjutraj in zvečer, jadrnice pa z lahkoto preskočijo vaše kopalne akrobacije in se vam zvečer pridružijo na žuru?
MOGOČE pa ne pašejo zraven ... MOGOČE?
Saj so ene vrste jadrnic dosti hitrejše od "mopedov". Celo trdi atifouling gor pacajo, ker onega samopolirajočega, tako in tako , takoj odpihne ( odplahne).
Saj sem jaz tudi užaljen, ker me nočejo počakat kako leto ali dve in bodo vsi pred mano
.
Admin ne zdi se mi prav, da nisi naredil vprašalnik po klasah;
1. gumoni do 5 Ks+optimisti
2.gumoni+ plastika do 10 Ks
3.lažje jadrnice+mopedi do 20 Ks
4.srednje hitre jadrnice+ mopedi do 50 Ks
5.hitre jadrnice in mopedi do 100 Ks
6.katamarani+mopedi nad 100 Ks.
Tako nekak
LP
Saj sem jaz tudi užaljen, ker me nočejo počakat kako leto ali dve in bodo vsi pred mano
Admin ne zdi se mi prav, da nisi naredil vprašalnik po klasah;
1. gumoni do 5 Ks+optimisti
2.gumoni+ plastika do 10 Ks
3.lažje jadrnice+mopedi do 20 Ks
4.srednje hitre jadrnice+ mopedi do 50 Ks
5.hitre jadrnice in mopedi do 100 Ks
6.katamarani+mopedi nad 100 Ks.
Tako nekak
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost