1. Ruta Morjeplovec.net

Vabila in navodila za redna mesečna srečanja članov in posebne dogodke

Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan

Bi se udeležili skupinske tedenske rute?

DA
54
57%
MOGOČE
40
43%

Skupaj glasov: 94
Uporabniški avatar
seleven
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljana-Krk-Omišalj
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a seleven » Po Jun 29, 2009 21:22

Pozdravljeni morjeplovci!

Ne boste verjeli ampak jaz sem se danes vrnil na kraj "zločina". Očitno mi letošnji dopust ni povsem usojen, saj sem na pol poti do Molata ugotovil, da avtopilot odpoveduje poslušnost. Sedaj na sidru v Pogani opazujem sončni zahod in ko berem poste mi ne da miru, da še jaz pojasnim, da za nezgodo, ki se je zgodila na tem sidrišču med našo routo, ni kriv nihče od "morjeplovcev". Večer je bil nadvse prijeten in v zabavnem vzdušju. Vsi ki sem jih spoznal so res "face". Hvala Polancu za jutranji "žegenj" iz domače košare.

Nesreče se dogajajo povsod in tisti večer je pač naneslo, da je bilo med barkami manj prostora, kot je ocenil kapetan domačinske ribiške barke. Škoda ni velika in zaradi nekaj zvitega inoxa pa res ne bomo delali spektakla.

Se vidimo na 2. routi morjeplovcev.
Vzemi vsako stresno situacijo kot pes:
Če je ne moreš požreti ali se z njo igrati,
jo pač polulaj in pojdi dalje...
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Po Jun 29, 2009 21:47

Tudi jaz vas vse udeležence rute pozdravljam in vam čestitam za uspešno prepluto pot. Upam da ste bili na Olibu zadovoljni. No, vedno se najde kakšna pripomba in sem jo pripravljen sprejeti. Malo se vam opravičujem za "čudno slovo", imel sem namreč takšnega tigra da sem se sestavil šele zvečer oziroma bolje v nedeljo. Kaj čmo EMŠO. Moram vam tudi povedati, da se je s pravimi morjeplovci res luštno družiti. Naslednjo ruto si vzamem več časa da ga preživim z vami. Tule pa nekaj malega slikic ob prihodu v delti ali bolje invaziji na Olib:
Slika
Zasedba privezov:
Slika
Bojni posvet po osvojitvi
Slika

in potem...

lpg

P.S.: hvala Rabuniju za lepo vreme in mirno morje
https://medisken.si
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » To Jun 30, 2009 07:57

Bravo fantje. Dobr ste tole izpeljali. Vsaka čast. Danes naložim še slike "delnega" štarta iz Krka.
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » To Jun 30, 2009 09:55

Pozdravljeni.
Kaj obstaja mogoče kaka fotografija ( gasilska :) )od vseh skupaj , tudi jadralci in z gumenjaki ?
Bi bilo krasno za pogledat celo FLOTO :D .
LP
Uporabniški avatar
matjazxx
Praporščak

Super

OdgovorNapisal/-a matjazxx » To Jun 30, 2009 13:00

Pozdravljeni,

Očitno ste se imeli super, drug let sm 1000% zraven, samo dajte mal več fotografij gor...

FOTKE, FOTKE!!!!

lp VSEM
Quicksilver 470 Sport
rabuni
Viceadmiral
Kraj: Rogaška Slatina

OdgovorNapisal/-a rabuni » To Jun 30, 2009 15:35

Vseskozi sem bil v mislih z vami.
Upam, da bom vaš so-morjeplovec ko bo ruta enkrat proti Zadru in naprej na jug. Vesel sem, da vam je uspelo in da ste se imeli lepo.
"Dalmatino povišču pritrujena"
Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a PACEK » To Jun 30, 2009 18:59

Spoštovani udeleženci rute, morda polek mene še koga zanima, zgodba vsakega posameznega člana rute, pogledi, kako jo je vsak psameznik videl skozi svoje oči, morda podatek koliko prevoženih navtičnih milj so zabeležili vaši GPS in drugi instrumenti.
Verjetno bi polek mene še koga zanimala finančna plat ta rute, recimo koliko nafte je porabil najbolj šparovni plovni objekt in koliko ga je postrelil najbolj potraten objekt.
Zanimiva bi bila primerjalna tabela raznih plovil, cena-prevožena milja, zanimivo bi bilo vedeti kater čoln nudi več udobja, kater manj. Kater motor je delal težave in kater je predel kod urica.
Skratka namesto, da se kregate, a je kdo preveč spil in kdo in zakaj ni, bi bilo bolje videti izplen tega potovanja.
Ko je nek mojster vprašal ženo, kje je ta stara pila, mu je le ta iz kuhinje v klet zatulila, da tudi, če je pila, je pila za svoj denar. Tako, da vsak udeleženec je bil na ruti na svojo odgovornost in vsak je vedel koliko zakaj in kako pije. Tako, da kreg okrog tega se mi zdi brez veze.
Pa lep pozdrav PACEK
Uporabniški avatar
Urke85
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a Urke85 » To Jun 30, 2009 20:11

Pozdravljeni morjeplovčki in morjeplovčice!:)
Javljava se iz cilja najina rute, in morava priznati da sva malo pogresala vaso druzbo in pivske vecere hahahahaha!
Ruta ni bila dobra ampak odlična, prav tako tudi družba in upam da se bomo v takšni zasedbi še večkrat zbrali!

ps.:tanja posebno pozdravlja morjeplovčice
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » To Jun 30, 2009 21:48

Morjeplovci,

preprican sem, da bo Sandi pripravil uradno porocilo iz prve rute Morjeplovcev (kot je v njegovi navadi iz raznih sejmov in srecanj). Vem pa, da je trenutno v tujini in je polno zaposlen. Se pravi malo potrplenja in vsi boste izvedeli kako, kaj, zakaj. Lahko pa povem iz prve roke, da ste vsi, ki niste bili zraven zamudili nekaj prekrasnih družabnih dni. Urke85 zelim vama se mirno morje pri povratku.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Jun 30, 2009 22:06

Pozdravljeni!

Evo mene direktno iz hotela v Barceloni... Res bom malo zamudil s porocilom, ker se vrnem sele v soboto, tukaj pa delamo na polno vse dni in nikakor ne bom imel casa.

Pozdravcek vsem skupaj.

P.S.: Trenutno sem se na hotelskem racunalniku in tako imam spansko tipkovnico. No zato pac ni stresic. :D

LP
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Jun 30, 2009 23:37

Lepo, da smo vsi zlili na portal občutke. Vidim, da so bili maksimalno pozitivni. Detalje pa obdržimo zase oz. naj ostanejo za naslednje srečanje morjeplovcev, kamor ste vsi vabljeni. Spletno objavljenje zasebnosti nas je že pripeljalalo ... Ah, pa saj sami veste kam.
Če koga zanima, koliko je posameznik porabil na ruti, naj ga vpraša na ZS, saj zato so zasebna sporočila. In koneckoncev za to imamo mesečna srečanja, kjer se svobodno pogovarjamo.

good girls go to heaven, bad girls go everywhere !
Uporabniški avatar
matjazxx
Praporščak

super

OdgovorNapisal/-a matjazxx » To Jun 30, 2009 23:42

ok, pa dejte že no kako sliko gor...., vsako uro odpiram morjeplovca, pa čaka, čakam in nič ne vidim...

LP
Quicksilver 470 Sport
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Jul 01, 2009 00:19

Drugi četrtek v juliju, na destinaciji, ki bo javljena. Slik, da se jih ne boš nagledal. Za vesoljno javnost pa mora biti malo zasebnosti. Saj verjetno razumeš.

good girls go to heaven, bad girls go everywhere !
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Sr Jul 01, 2009 08:29

No tukaj je nekaj slikic iz štarta za potešit prvo žejo.

http://www.moj-album.com/album/16234886/?os=16235011
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Jul 01, 2009 11:28

Lipnikov skiper, ali si se že registriral, da bi napisal nekaj svojih pogledov na ruto, zdaj ko si na trdih tleh!?
Guma je guma, zaenkrat.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost