1. Ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
- seleven
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana-Krk-Omišalj
- Kontakt:
Pozdravljeni morjeplovci!
Ne boste verjeli ampak jaz sem se danes vrnil na kraj "zločina". Očitno mi letošnji dopust ni povsem usojen, saj sem na pol poti do Molata ugotovil, da avtopilot odpoveduje poslušnost. Sedaj na sidru v Pogani opazujem sončni zahod in ko berem poste mi ne da miru, da še jaz pojasnim, da za nezgodo, ki se je zgodila na tem sidrišču med našo routo, ni kriv nihče od "morjeplovcev". Večer je bil nadvse prijeten in v zabavnem vzdušju. Vsi ki sem jih spoznal so res "face". Hvala Polancu za jutranji "žegenj" iz domače košare.
Nesreče se dogajajo povsod in tisti večer je pač naneslo, da je bilo med barkami manj prostora, kot je ocenil kapetan domačinske ribiške barke. Škoda ni velika in zaradi nekaj zvitega inoxa pa res ne bomo delali spektakla.
Se vidimo na 2. routi morjeplovcev.
Ne boste verjeli ampak jaz sem se danes vrnil na kraj "zločina". Očitno mi letošnji dopust ni povsem usojen, saj sem na pol poti do Molata ugotovil, da avtopilot odpoveduje poslušnost. Sedaj na sidru v Pogani opazujem sončni zahod in ko berem poste mi ne da miru, da še jaz pojasnim, da za nezgodo, ki se je zgodila na tem sidrišču med našo routo, ni kriv nihče od "morjeplovcev". Večer je bil nadvse prijeten in v zabavnem vzdušju. Vsi ki sem jih spoznal so res "face". Hvala Polancu za jutranji "žegenj" iz domače košare.
Nesreče se dogajajo povsod in tisti večer je pač naneslo, da je bilo med barkami manj prostora, kot je ocenil kapetan domačinske ribiške barke. Škoda ni velika in zaradi nekaj zvitega inoxa pa res ne bomo delali spektakla.
Se vidimo na 2. routi morjeplovcev.
Vzemi vsako stresno situacijo kot pes:
Če je ne moreš požreti ali se z njo igrati,
jo pač polulaj in pojdi dalje...
Če je ne moreš požreti ali se z njo igrati,
jo pač polulaj in pojdi dalje...
Tudi jaz vas vse udeležence rute pozdravljam in vam čestitam za uspešno prepluto pot. Upam da ste bili na Olibu zadovoljni. No, vedno se najde kakšna pripomba in sem jo pripravljen sprejeti. Malo se vam opravičujem za "čudno slovo", imel sem namreč takšnega tigra da sem se sestavil šele zvečer oziroma bolje v nedeljo. Kaj čmo EMŠO. Moram vam tudi povedati, da se je s pravimi morjeplovci res luštno družiti. Naslednjo ruto si vzamem več časa da ga preživim z vami. Tule pa nekaj malega slikic ob prihodu v delti ali bolje invaziji na Olib:
Zasedba privezov:
Bojni posvet po osvojitvi
in potem...
lpg
P.S.: hvala Rabuniju za lepo vreme in mirno morje
Zasedba privezov:
Bojni posvet po osvojitvi
in potem...
lpg
P.S.: hvala Rabuniju za lepo vreme in mirno morje
https://medisken.si
Super
Pozdravljeni,
Očitno ste se imeli super, drug let sm 1000% zraven, samo dajte mal več fotografij gor...
FOTKE, FOTKE!!!!
lp VSEM
Očitno ste se imeli super, drug let sm 1000% zraven, samo dajte mal več fotografij gor...
FOTKE, FOTKE!!!!
lp VSEM
Quicksilver 470 Sport
Spoštovani udeleženci rute, morda polek mene še koga zanima, zgodba vsakega posameznega člana rute, pogledi, kako jo je vsak psameznik videl skozi svoje oči, morda podatek koliko prevoženih navtičnih milj so zabeležili vaši GPS in drugi instrumenti.
Verjetno bi polek mene še koga zanimala finančna plat ta rute, recimo koliko nafte je porabil najbolj šparovni plovni objekt in koliko ga je postrelil najbolj potraten objekt.
Zanimiva bi bila primerjalna tabela raznih plovil, cena-prevožena milja, zanimivo bi bilo vedeti kater čoln nudi več udobja, kater manj. Kater motor je delal težave in kater je predel kod urica.
Skratka namesto, da se kregate, a je kdo preveč spil in kdo in zakaj ni, bi bilo bolje videti izplen tega potovanja.
Ko je nek mojster vprašal ženo, kje je ta stara pila, mu je le ta iz kuhinje v klet zatulila, da tudi, če je pila, je pila za svoj denar. Tako, da vsak udeleženec je bil na ruti na svojo odgovornost in vsak je vedel koliko zakaj in kako pije. Tako, da kreg okrog tega se mi zdi brez veze.
Pa lep pozdrav PACEK
Verjetno bi polek mene še koga zanimala finančna plat ta rute, recimo koliko nafte je porabil najbolj šparovni plovni objekt in koliko ga je postrelil najbolj potraten objekt.
Zanimiva bi bila primerjalna tabela raznih plovil, cena-prevožena milja, zanimivo bi bilo vedeti kater čoln nudi več udobja, kater manj. Kater motor je delal težave in kater je predel kod urica.
Skratka namesto, da se kregate, a je kdo preveč spil in kdo in zakaj ni, bi bilo bolje videti izplen tega potovanja.
Ko je nek mojster vprašal ženo, kje je ta stara pila, mu je le ta iz kuhinje v klet zatulila, da tudi, če je pila, je pila za svoj denar. Tako, da vsak udeleženec je bil na ruti na svojo odgovornost in vsak je vedel koliko zakaj in kako pije. Tako, da kreg okrog tega se mi zdi brez veze.
Pa lep pozdrav PACEK
Pozdravljeni morjeplovčki in morjeplovčice!:)
Javljava se iz cilja najina rute, in morava priznati da sva malo pogresala vaso druzbo in pivske vecere hahahahaha!
Ruta ni bila dobra ampak odlična, prav tako tudi družba in upam da se bomo v takšni zasedbi še večkrat zbrali!
ps.:tanja posebno pozdravlja morjeplovčice
Javljava se iz cilja najina rute, in morava priznati da sva malo pogresala vaso druzbo in pivske vecere hahahahaha!
Ruta ni bila dobra ampak odlična, prav tako tudi družba in upam da se bomo v takšni zasedbi še večkrat zbrali!
ps.:tanja posebno pozdravlja morjeplovčice
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Morjeplovci,
preprican sem, da bo Sandi pripravil uradno porocilo iz prve rute Morjeplovcev (kot je v njegovi navadi iz raznih sejmov in srecanj). Vem pa, da je trenutno v tujini in je polno zaposlen. Se pravi malo potrplenja in vsi boste izvedeli kako, kaj, zakaj. Lahko pa povem iz prve roke, da ste vsi, ki niste bili zraven zamudili nekaj prekrasnih družabnih dni. Urke85 zelim vama se mirno morje pri povratku.
preprican sem, da bo Sandi pripravil uradno porocilo iz prve rute Morjeplovcev (kot je v njegovi navadi iz raznih sejmov in srecanj). Vem pa, da je trenutno v tujini in je polno zaposlen. Se pravi malo potrplenja in vsi boste izvedeli kako, kaj, zakaj. Lahko pa povem iz prve roke, da ste vsi, ki niste bili zraven zamudili nekaj prekrasnih družabnih dni. Urke85 zelim vama se mirno morje pri povratku.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Pozdravljeni!
Evo mene direktno iz hotela v Barceloni... Res bom malo zamudil s porocilom, ker se vrnem sele v soboto, tukaj pa delamo na polno vse dni in nikakor ne bom imel casa.
Pozdravcek vsem skupaj.
P.S.: Trenutno sem se na hotelskem racunalniku in tako imam spansko tipkovnico. No zato pac ni stresic.
LP
Evo mene direktno iz hotela v Barceloni... Res bom malo zamudil s porocilom, ker se vrnem sele v soboto, tukaj pa delamo na polno vse dni in nikakor ne bom imel casa.
Pozdravcek vsem skupaj.
P.S.: Trenutno sem se na hotelskem racunalniku in tako imam spansko tipkovnico. No zato pac ni stresic.
LP
Lepo, da smo vsi zlili na portal občutke. Vidim, da so bili maksimalno pozitivni. Detalje pa obdržimo zase oz. naj ostanejo za naslednje srečanje morjeplovcev, kamor ste vsi vabljeni. Spletno objavljenje zasebnosti nas je že pripeljalalo ... Ah, pa saj sami veste kam.
Če koga zanima, koliko je posameznik porabil na ruti, naj ga vpraša na ZS, saj zato so zasebna sporočila. In koneckoncev za to imamo mesečna srečanja, kjer se svobodno pogovarjamo.
good girls go to heaven, bad girls go everywhere !
super
ok, pa dejte že no kako sliko gor...., vsako uro odpiram morjeplovca, pa čaka, čakam in nič ne vidim...
LP
LP
Quicksilver 470 Sport
No tukaj je nekaj slikic iz štarta za potešit prvo žejo.
http://www.moj-album.com/album/16234886/?os=16235011
http://www.moj-album.com/album/16234886/?os=16235011
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost