Srečanje-JUNIJ
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Re: Srečanje-JUNIJ
Pozdravljeni Morjeplovci,
tokrat bi morda pa tudi midva z mojo admiralko prišla.
Ker je za naju prvič nam lahko poveste lokacijo srečanja?
lp,
ALcot
tokrat bi morda pa tudi midva z mojo admiralko prišla.
Ker je za naju prvič nam lahko poveste lokacijo srečanja?
lp,
ALcot
Da malo pomagam z lokacijo:
Po moje najenostavnejša pot iz Ljubljane po Sloveniji: https://www.google.si/maps/dir/Ljubljan ... 19!1m0!3e0
Ker mislim da italijani ne bodo odprli meje za tranzit SLO - ITA - SLO ne bom dodajal poti preko Italije, ki je sicer najenostavnejša.
Če se slučajno kdo izgubi sem mu na voljo na 040-32-42-52, ker alesjo bo zaposlen s pripravo in kuhanjem... ceste tam okoli poznam v 99 % tako, da vas lahko do koče Kraških gadov usmerim "na pamet".
V primeru padavin vas prosim da vozite zelo previdno, saj so ceste na nekaterih delih precej spolzke. Se vidimo.
Še nekaj.. Kjer je vhod na parcelo bodo ob cesti baloni.
Po moje najenostavnejša pot iz Ljubljane po Sloveniji: https://www.google.si/maps/dir/Ljubljan ... 19!1m0!3e0
Ker mislim da italijani ne bodo odprli meje za tranzit SLO - ITA - SLO ne bom dodajal poti preko Italije, ki je sicer najenostavnejša.
Če se slučajno kdo izgubi sem mu na voljo na 040-32-42-52, ker alesjo bo zaposlen s pripravo in kuhanjem... ceste tam okoli poznam v 99 % tako, da vas lahko do koče Kraških gadov usmerim "na pamet".
V primeru padavin vas prosim da vozite zelo previdno, saj so ceste na nekaterih delih precej spolzke. Se vidimo.
Še nekaj.. Kjer je vhod na parcelo bodo ob cesti baloni.
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
Če gre kdo iz ali skozi Ljubljano in ima plac za enega bi se pridružil...
Frik
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
Pridem... 
frikmusic napisal/-a:Če gre kdo iz ali skozi Ljubljano in ima plac za enega bi se pridružil...
Frik
Frik se slišimo. Zaenkrat nam kaže dobro. Darh, gregor.n in jaz. Za sundancerja še ne vem. Komot te poberemo kje za cesto.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Pridem.
Frik lahko greš tudi z menoj, poberem še Iztoka.
Frik lahko greš tudi z menoj, poberem še Iztoka.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Pridem
Se potrudim, da pridem! 
admin napisal/-a:Se potrudim, da pridem!
Ne se nič trudit,
Velja!
Samo še opozorilo, 11.06. je po katoliški Evropi praznik (Fronleichnam ali na hrvaškem Tijelovo) in mislim, da bodo naši severni sosedje kar množično navalili na podaljšan vikend proti morju! Zato zna biti malo več gužve, če bo kdo od naših tudi podaljšal od srečanja proti meji...
Samo še opozorilo, 11.06. je po katoliški Evropi praznik (Fronleichnam ali na hrvaškem Tijelovo) in mislim, da bodo naši severni sosedje kar množično navalili na podaljšan vikend proti morju! Zato zna biti malo več gužve, če bo kdo od naših tudi podaljšal od srečanja proti meji...
alesjo napisal/-a::)neka bude tijelovo, mi bomo imali naše
![]()
![]()
![]()
Lignjevo
nikjer nisem zasledil za katero uro prične srečanje?
ALcot napisal/-a:nikjer nisem zasledil za katero uro prične srečanje?
Pričnemo se zbirat od 17h dalje, če pride kdo prej ravno tako prav.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost