Srečanje januar 2011
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Tudi jaz sem se prebudil. Hvala za družbo, zanimivo predavanje in okusno večerjo. Nekaterim so bili rezanci najboljši. Malo sva z Janadinotom pritisnila na plin in moram povedat, da še so dobri policaji. Na 118 km/h izven naselja sva jo odnesla brez posledic.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Hvala vsem, tako tistim ki ste prišli, kakor tistim ki ste želeli priti.
Po lepi predstavitvi g. Murna kaj se je dogajalo na ARC 2009 je vse ostalo "steklo" samo po sebi, še gorenjsko kosilo je šlo lažje navzdol. Malo me je skrbelo edino za Carja da ni kaj bolan, ker mu na koncu pohanje ni najbolj dišalo.
Seveda si morjeplovci med seboj pomagamo tudi v najtežjih trenutkih in smo zmogli tudi zadnji kos pohanega carja živali - pardon kralja

Po lepi predstavitvi g. Murna kaj se je dogajalo na ARC 2009 je vse ostalo "steklo" samo po sebi, še gorenjsko kosilo je šlo lažje navzdol. Malo me je skrbelo edino za Carja da ni kaj bolan, ker mu na koncu pohanje ni najbolj dišalo.
Seveda si morjeplovci med seboj pomagamo tudi v najtežjih trenutkih in smo zmogli tudi zadnji kos pohanega carja živali - pardon kralja
Veliko vetra in mirno morje
srečanje je uspelo kot vedno,hvala burjovc za organizacijo,sem spremenil mnenje o gorenjcih-ste se zlo izkazali,je blo vsega v izobilju še posebej -nudlcov v juhi-
admin pa se je zopet izkazal kot vedno s posebnim darilom
v glavnem vse štima,kar pa je posebej razveseljivo je bilančno stanje-spet smo v plusu- po dokončnem plačilu za celih 40 eur
me pa moti da se nekateri člani po predhodni prijavi izgubijo in ne pridejo-eni se celo na stara leta izgovarjajo na neke tečaje oz.šolanja-ja ja nismo tolk butasti-če te ne pusti od doma pač priznaj
za vse vas bomo uvedli posebne sankcije-mudovlek pa še penale-
se vidimo na škijariji
admin pa se je zopet izkazal kot vedno s posebnim darilom
v glavnem vse štima,kar pa je posebej razveseljivo je bilančno stanje-spet smo v plusu- po dokončnem plačilu za celih 40 eur
me pa moti da se nekateri člani po predhodni prijavi izgubijo in ne pridejo-eni se celo na stara leta izgovarjajo na neke tečaje oz.šolanja-ja ja nismo tolk butasti-če te ne pusti od doma pač priznaj
se vidimo na škijariji
Lp CC
LIPNIK napisal/-a:me pa moti da se nekateri člani po predhodni prijavi izgubijo in ne pridejo-eni se celo na stara leta izgovarjajo na neke tečaje oz.šolanja-ja ja nismo tolk butasti-če te ne pusti od doma pač priznajza vse vas bomo uvedli posebne sankcije-mudovlek pa še penale-
![]()
se vidimo na škijariji
Če me je v preteklem letu nategnil vsak, ki je imel pet minut cajta, mi pa še ti jajca nategni! (kam gre bk, nej gre pa še štrk)
Mi je všeč, da ste se mel fajn! Verjetno je blo tok luštn lih zato, k me ni blo
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Upssss, zataknila se je kost od pohančka....
Car je zahteval novega pohančka,.... pladenj pa je prazen...
Ker blagajnik ne dobi ženske tajnice mu pomaga moška .....
Blagajnik in nov tajnik ..... sta najboljši par......
.
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti