Še enkrat hvala rabuniju za nepozaben večer. Bilo je enkratno: Smeha, da me še danes malo boli trebuh. Hrana odlična, da o vinu ne izgubljam besed. NEPONOVLJIVO. Ali pač - mertinovanje 2010
MARTINOVANJE v LJUTOMERU
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Vidim, da tisti (večina), ki ste prespali v prlekiji očitno še spite. Jaz sem že od jutra na delovnem mestu. Tri urice spanja, ampak bo!
Še enkrat hvala rabuniju za nepozaben večer. Bilo je enkratno: Smeha, da me še danes malo boli trebuh. Hrana odlična, da o vinu ne izgubljam besed. NEPONOVLJIVO. Ali pač - mertinovanje 2010
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Dragi Rabuni! Hvala za nepozabno martinovanje! Kaj takšnega pa še ne. Daleč od pričakovanega, kajti tokrat si se z organizacijo in samim programom izstrelil med zvezde. Verjamem, da smo bili vsi več kot zadovoljni.
Vseeno pa se sprašujem, do kam bodo segla naša srečanja? Vsako naslednje je boljše od prejšnjega! In kje se bo to končalo?
Hvala in čestitam!
LP

Vseeno pa se sprašujem, do kam bodo segla naša srečanja? Vsako naslednje je boljše od prejšnjega! In kje se bo to končalo?
Hvala in čestitam!
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
lep delovni pozdrav vam želim-sicer bolj slabo vidim ampak za tako martinovanje,se pa res splača potrpet.Rabuni to so pa bili sami superlativi
res vse je bilo odlično,zato še enkrat vsem hvala za prečudovit večer
edina škoda je samo da si nisem uspel ponoči ogledati Ljutomera,ker je moja direktno našla na avtocesto
ampak rabuni tvoji faranki kljub njeni vztrajnosti ni uspelo z njeno krmo
premakniti mojega premca
še enkrat čestitke in lepo martinovanje vam želim še naprej
res vse je bilo odlično,zato še enkrat vsem hvala za prečudovit večer
edina škoda je samo da si nisem uspel ponoči ogledati Ljutomera,ker je moja direktno našla na avtocesto
ampak rabuni tvoji faranki kljub njeni vztrajnosti ni uspelo z njeno krmo
premakniti mojega premca
še enkrat čestitke in lepo martinovanje vam želim še naprej
Lp CC
En delovni pozdravček tudi od mene in velika zahvala rabuniju in vsem udeležencem, za dobro zabavo in druženje.
Bilo je nepozabno in res škoda da nekateri danes delamo in smo morali predčasno domov.
Se bojim, da če bo šlo tako naprej s temi srečanji, da bomo nekoč, letos verjetno ne ker je že vse zasedeno, silvestrovali skupaj v morskem vzdušju.
Naj pa samo še dodam, da smo vsaj nekateri pričakovali tudi prihod Atiloneja, ampak zakaj ga ni bilo bo verjetno povedal sam. Škoda.
Lp Mitja
Bilo je nepozabno in res škoda da nekateri danes delamo in smo morali predčasno domov.
Se bojim, da če bo šlo tako naprej s temi srečanji, da bomo nekoč, letos verjetno ne ker je že vse zasedeno, silvestrovali skupaj v morskem vzdušju.
Naj pa samo še dodam, da smo vsaj nekateri pričakovali tudi prihod Atiloneja, ampak zakaj ga ni bilo bo verjetno povedal sam. Škoda.
Lp Mitja
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Naj pa samo še dodam, da smo vsaj nekateri pričakovali tudi prihod jaAtilone, ampak zakaj ga ni bilo bo verjetno povedal sam. Škoda.
Lp Mitja[/quote]
Ne bi na veliko in dolgo razlagal moj neprihod. Hčerka in jaz sva itak bila za prihod, žena pa je bila povabljena na rojstni dan kolegice ( že prej ).
In vso sranje se je začelo okoli avta. In kot je v navadi, beseda da besedo in..... .
Danes in jutri si bom vsaj bobniče malo spočil, v tej blaženi tišini. V ponedeljek pa hvala bogu zopet služba.
Me pa za vas veseli, da ste se , v zahvalo Rabunija, imeli krasno.
LP
Lp Mitja[/quote]
Ne bi na veliko in dolgo razlagal moj neprihod. Hčerka in jaz sva itak bila za prihod, žena pa je bila povabljena na rojstni dan kolegice ( že prej ).
In vso sranje se je začelo okoli avta. In kot je v navadi, beseda da besedo in..... .
Danes in jutri si bom vsaj bobniče malo spočil, v tej blaženi tišini. V ponedeljek pa hvala bogu zopet služba.
Me pa za vas veseli, da ste se , v zahvalo Rabunija, imeli krasno.
LP
Pozdrav!
res smo imeli lepo praznovanje in se moram tudi sam zahvaliti vsem udeležencem. Če bi vi ne bili tako sijajni, takega večera zagotovo ne bi imeli. Naj vam ostane v lepem spominu in še enkrat hvala vsem in vsakemu posebej: res ste zlo, zelo fajn morjeplovke in morjeplovci. Admin, imaš mnogo boljšo vojsko morjeplovcev kot obrambna ministrica mornarico. ha...ha....
res smo imeli lepo praznovanje in se moram tudi sam zahvaliti vsem udeležencem. Če bi vi ne bili tako sijajni, takega večera zagotovo ne bi imeli. Naj vam ostane v lepem spominu in še enkrat hvala vsem in vsakemu posebej: res ste zlo, zelo fajn morjeplovke in morjeplovci. Admin, imaš mnogo boljšo vojsko morjeplovcev kot obrambna ministrica mornarico. ha...ha....
"Dalmatino povišču pritrujena"
martinovanje v Ljutomeru
Žijo, ravno prispel domov poln lepih in nepozabnih vtisov iz Prlekije. Bilo je res enkratno. Še sedaj me bolijo čeljusti od smeha. Vse čestitke Rabuniju za super organizacijo, pa tudi ostalim za dobro družbo.
lp, Jani
lp, Jani
Tako ,malce je trajalo , pa vendarle.
Slikice so tu , nekaj jih bodo pa dopolnili.
Najprej smo se posedli
Rabuni nam je izrazil dobrodošlico
Vsi prisotni poslušali brez šušljanja
Nekateri so že nazdravljali z mladim vinom
Ker pa smo bili lačni , smo začeli z hrano.
Po jedi pa smo se nasmejali
Malo smo se morali spočiti od utrudnega smejanja
Po počitku nas obišče Tito
Poklical je nekatere goste na zagovor
Po zagovoru nas obišče tudi Adolf
Nadaljevalo se je z govorom
Ker pa je naš Rabuni dopolnil abrahama , je prejel nekaj skromnih daril
Upam da sem vsaj malo
pokazal , kako lepo smo se imeli
Lep pozdrav Bojan
Slikice so tu , nekaj jih bodo pa dopolnili.
Najprej smo se posedli
Rabuni nam je izrazil dobrodošlico
Vsi prisotni poslušali brez šušljanja
Nekateri so že nazdravljali z mladim vinom
Ker pa smo bili lačni , smo začeli z hrano.
Po jedi pa smo se nasmejali
Malo smo se morali spočiti od utrudnega smejanja
Po počitku nas obišče Tito
Poklical je nekatere goste na zagovor
Po zagovoru nas obišče tudi Adolf
Nadaljevalo se je z govorom
Ker pa je naš Rabuni dopolnil abrahama , je prejel nekaj skromnih daril
Upam da sem vsaj malo
Lep pozdrav Bojan
Nazadnje spremenil barh, dne To Mar 16, 2010 21:08, skupaj popravljeno 3 krat.
To kar nam je pripravil naš Rabuni, se ne da opisati z besedami, še enkrat hvala za vse. Sem šele danes prišel k sebi, v soboto sem namreč po slabih dveh urah spanja odšel v LJ na predavanja. Počutje bom opisal slikovito:
Pa da ne bo kdo mislil da je bilo kaj narobe z vinom, vedno je kriv tisti ki ga.....
Skratka enkratna družba, tole se mora nadaljevat.
O Francu in njegovih "pajdaših" pa
, hvala vsem.
lpg
Pa da ne bo kdo mislil da je bilo kaj narobe z vinom, vedno je kriv tisti ki ga.....
Skratka enkratna družba, tole se mora nadaljevat.
O Francu in njegovih "pajdaših" pa
lpg
https://medisken.si
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti