Srečanje Morjeplovcev - piknik
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
.
Jaz sem vsak dan tam in sem že spoznal marsikaterega forumaša.
Bom tudi v soboto pa se kaj vidimo.
Če koga zanima kje sem v marini vam bo povedal "Admin".
Barko imam trenutno na prvem servisu, pa še flape bomo namestili pa bo.
V nedeljo pa odplujem na Lošinj na enotedenski ribolov.
LP
Jaz sem vsak dan tam in sem že spoznal marsikaterega forumaša.
Bom tudi v soboto pa se kaj vidimo.
Če koga zanima kje sem v marini vam bo povedal "Admin".
Barko imam trenutno na prvem servisu, pa še flape bomo namestili pa bo.
V nedeljo pa odplujem na Lošinj na enotedenski ribolov.
LP
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
v sredo 13 maja jo dobim 100% so rekli. Ob 8 bi naj bila v marini Portorož.
Prva bi naj šla iz kamijona jaz bom v marini okoli 12 ,13, ali prej nevem točno še grem pred tem v monfalcone in trst,prideš pogledat,registrsko številko sem že dobil PI 2356 da me boš najdel ime pa bo HUGO. Komaj čakam.Registracija bo pa kao v petek ob 11
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
Če maš čas lahko v sredo ,ali petek 16 maja mam okoli 11 ure registracijo v piranu ali pa 18 v nedeljo mam prevzem,in se odpeljem proti murterju,seveda pod pogojem da barka pride,te vse datume so mi ubljubili sedaj ko sem bil na internautici bomo vidli,upam da jo končno res dobim ,stoprocenten bom ko jo bom v sredo videl.In upam da bo Garti do nedelje naredil vse ,da lahko odplujem.Barka naj bi prispela v sredo v porotoško marino
Gobbi kar naprej omenjaš Murter in ker je to moj domač teren me zanima v kateri marini bodo imeli čast skrbet za tvojo novo pridobitev.
Pri kakršnih koli težavah pa se mi lahko vedno oglasiš veš "za domače jude uvik su otvorena sva vrata"
lp papa
Pri kakršnih koli težavah pa se mi lahko vedno oglasiš veš "za domače jude uvik su otvorena sva vrata"
lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Danes sem se odločil poiskati Admina in sem šel na tvoj plac. Pa v tistem trenutku nobenega moškega tam, nekaj ljudi je bilo res na barki in vprašam mlado gospodično, če pozna kakšnega Admina, pa pravi, da tega tam ni, le en gospod Sandi je tam. Ker nikogar ne poznam, sem rekel, da Admina spoznam drugič. Drugače pa tako ali tako nisem imel veliko časa, zato nisem niti silil preveč. pa kdaj drugič.
Joj škoda da se nisva našla... Sandi sem jaz ja, okrog hostese pa ne bi izgubljal besed... V 6 dneh si ni mogla zapomnit, da me TAKOJ pokliče, če me nekdo išče glede bark ali foruma Morjeplovec... In jaz sem ji za delo plačal...
Z nekaterimi sem se dobil v teh dneh, vendar veste, da nisem nikoli imel časa... Termin sejma je nemogoč in moramo se dobiti v naslednjih tednih, da spet malo poklepetamo... Ta teden imam še noro gužvo in bo nemogoče, potem pa javim.
LP
Z nekaterimi sem se dobil v teh dneh, vendar veste, da nisem nikoli imel časa... Termin sejma je nemogoč in moramo se dobiti v naslednjih tednih, da spet malo poklepetamo... Ta teden imam še noro gužvo in bo nemogoče, potem pa javim.
LP
Ja res je, admin je bil zelo zaposlen. V soboto sem njegovo razstavno mesto nekajkrat oblegal, pa je imel na barki ves čas gnečo. Na koncu sem tam srečal samo še damo, ki je za Sandija vedela in sprejela pozdravček zanj napisan na listku
Bo kar v redu, da se dobimo bolj v miru, naprimer enkrat do konca maja.
LP Francelj
Bo kar v redu, da se dobimo bolj v miru, naprimer enkrat do konca maja.
LP Francelj
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost