Srečanje marec 2013
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
-
velikimedo
- Kontraadmiral
- Kraj: CELJE
-
velikimedo
- Kontraadmiral
- Kraj: CELJE
Po tehtnem premisleku prijavljam dva,da vas še enkrat vidim, se pravi sebe in še enega prijatelja,(našega člana, kateri pa ni tako prepoznaven na forumu), ki sliši na ime dusan.li .Žal bova naredila ene postanke še drugje po sloveniji, tako da Roman1 nemoremo jiti skupaj.
L.P.
L.P.
Ure dnevi leta tečejo....
Evo mene, vratio se bato iz Srbije. Roman1, dobil SMS in bi se rad zagrebel za prevoz do Sevnice. Ni pa nujno, če ti to dela dodatne težave.
Me bo že kaka Dolenjka cuknla tja do Štajerske
Sej veš: liter Cvička, prst u pi..., pa je veselička! 
Me bo že kaka Dolenjka cuknla tja do Štajerske
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Evo vozni red:
od 1.3. do 31.3.2013
BRESTANICA (SLO)
Dnevi ---4---
Odhod LITIJA 17:00
Prihod ZAGORJE 17:20
Prihod TRBOVLJE 18:00
Prihod BRESTANICA 19:00
Let ZZ 755
Opombe ni veza za Šentrupert
Vsi navedeni časi so lokalni.
Vozni red je informativnega značaja.
Zaradi možnosti sezonskih ali operativnih sprememb vas prosimo, da ob rezervaciji preverite točnost časov odhodov in prihodov.
Prijava na let (check-in) se začne dve uri (120 minut) pred objavljenim odhodom letala in se konča 30 minut pred odhodom letala po voznem redu oziroma takrat, ko se začne procedura vkrcavanja na letalo (boarding). Pri nekaterih prevoznikih, kot je denimo Lauda air, se prijava na let zaključi 40 minut pred odhodom letala po voznem redu.
Pred odhodom na letališče upoštevajte cestno prometne razmere in gužvo za šankom.
od 1.3. do 31.3.2013
BRESTANICA (SLO)
Dnevi ---4---
Odhod LITIJA 17:00
Prihod ZAGORJE 17:20
Prihod TRBOVLJE 18:00
Prihod BRESTANICA 19:00
Let ZZ 755
Opombe ni veza za Šentrupert
Vsi navedeni časi so lokalni.
Vozni red je informativnega značaja.
Zaradi možnosti sezonskih ali operativnih sprememb vas prosimo, da ob rezervaciji preverite točnost časov odhodov in prihodov.
Prijava na let (check-in) se začne dve uri (120 minut) pred objavljenim odhodom letala in se konča 30 minut pred odhodom letala po voznem redu oziroma takrat, ko se začne procedura vkrcavanja na letalo (boarding). Pri nekaterih prevoznikih, kot je denimo Lauda air, se prijava na let zaključi 40 minut pred odhodom letala po voznem redu.
Pred odhodom na letališče upoštevajte cestno prometne razmere in gužvo za šankom.
Pozdrav iz Srca Slovenije!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost